/Bucuresti/Optica

Visionfix

Strada Dr. Iacob Felix 99, București 011036, România

Visionfix
Optica
5
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F34H+2X București, România
+40 768 255 757
visionfix.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: 11–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana C
Ana C2 ani în urmă
Excelentă optica Visionfix! Am avut parte acum o luna de un consult de o ora foarte atent din partea optometristului, inclus in pretul ramelor si lentilelor. Dupa consult, pot spune ca lentilele recomandate sunt cele mai confortabile pentru ochi din cate am avut pana acum: pentru ochi obositi, la volan, la computer...Ceva a facut foarte foarte bine optometristul, deci, multumesc, Eugen!
Ramele alese, Solano, de asemenea au fost ajustate pentru a nu ”juca” iar noile lentile ”clip on” au fost bonus de rasfat, dar si foarte utile, cu polarizare, pentru condus sau privit in vacanta in zare :).
De asemenea, au fost toate gata chiar mai repede decat initialul estimat la 5 zile, deci excelente servicii cu totul!
Asadar, raport calitate / pret de-a dreptul exceptionale (am schimbat in ultimii 15 ani vreo 4 rame si mult mai multe lentile). Thank you, Visionfix!
Igor Cetverousov
Igor Cetverousov2 ani în urmă
Port ochelari cu lentile progresive cu care ,,gratie,,varstei am inceput sa vad din ce in ce mai prost si din momentul acesta povestea se splitează in trei : prima - vizita la medic ,rețetă identica ochelari cu care vedeam deja prost,a doua la centru optica renumit consultație gratuita si bineînțeles aceeași rețetă idem ochelari cu care vedeam prost mai ales la citit plus o ridicare din umeri bonus si a treia direcție Vizionfix.Wow! Doua teste in plus pe care nu le mai făcusem nicăieri si niciodată au lămurit la modul definitiv ce fel de lentile necesita situația mea,consultatia a durat destul de mult cu foarte multa rabdare iar rezultatul este o vedere acum clara in toate condițiile.Daca in alta parte nu vi s-a rezolvat problema duce-ti-va la Visionfix sa vedeți profesioniștii la ei acasă.Bine,,casa,, e cam mica dar profesioniștii sunt mari ,eu le mulțumesc din suflet !
Madalina Boncu
Madalina Boncu2 ani în urmă
Recomand! Este singurul site pe care am găsit ochelari fără rama la prețuri accesibile. Sunt foarte serioși și ochelarii sunt foarte ușori și calitativi. Ramele nu au fost deloc scumpe. Am fost foarte mulțumită de calitatea oferită, tratamentul clienților și timpul de livrare. Cu siguranța o sa mai cumpăr. 🙂
Ecaterina Niculescu
Ecaterina Niculescu2 ani în urmă
O echipa tânără, calda, inzestrata cu profesionalism și răbdare pentru orice client. Mi a fost teama ca am dat banii pe o pereche de ochelari progresivi cu care nu m as acomoda. Din momentul în care am pus ochelarii la ochi nu am avut nici un disconfort. Mulțumesc echipei pentru încrederea acordata !
George-Alexandru Man
George-Alexandru Man2 ani în urmă
Am fost la baietii de la Visionfix pentru ochelari si am primit mai mult decat asta. Am optat pentru un dispozitiv cu clip-on si sunt foarte multumit de el. Magazinul are un vibe fresh ce imbina optica cu arta. In timp ce probezi ramele poti admira tablourile expuse, create chiar de unul dintre ei.
Anca Hirsu
Anca Hirsu2 ani în urmă
Sunt o echipă senzațională! Dl. Ionuț Dulămiță m-a lăsat să probez toate ramele din magazin și dna. optician Monica Mailat a fost o adevărată profesionistă! A primit recomandarea să aleg lentile cu protecție pentru ecran și mă bucur că i-am ascultat pe profesioniști! Ochelarii au 10 grame. Consultația gratuită! Tocul primit cadou este super elegant! Felicitări Visionfix!
Gabriel Almajan
Gabriel Almajan2 ani în urmă
Un spatiu alternativ ce combina pasiunea pentru ochelari si arta de a privi altfel lucrurile 🙂. Facut de oameni pasionati, creativi si profesionisti. Pentru mine este un model de business local smart, pe care il prefer oricand site-urilor comerciale de masa.
Succes baieti!
Prologue Advertising
Prologue Advertising2 ani în urmă
VisionFix - iti ia valul de pe ochi si iti insenineaza privirea! Echipa dedicata, profesionista si extrem de atenta la nevoile clientului.
Locații recomandate