/Brasov/Optica

Best Optic Blue

Bulevardul 15 Noiembrie Nr. 69, Brașov 500097, România

Best Optic Blue
Optica
5
622 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ27+Q5 Brașov, România
+40 787 523 524
bestoptic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
OANA DARIE
OANA DARIE2 ani în urmă
O echipa profesionista care iti ofera o experienta placuta si o abordare cu multa grija si intelegere pentru pacient!
Recomand cu drag!🤓
Octavian Caranfil
Octavian Caranfil2 ani în urmă
După câteva experiențe neplăcute la alte 3 cabinete și la recomandarea colegului meu și a doctorului meu am ajuns la dl Bodi.
Nu aveam prea mari speranțe pentru ca văzusem tehnologia folosita în alte cabinete și nu semăna cu ce îmi aminteam eu.
Asa ca fără mari speranțe și cu sufletul împăcat ca o sa trebuiască sa merg la București în plina pandemie la medicul meu, ajung la consultație.
Pe scurt fata de celelalte cabinete... simțeam ca am fost luat de extratereștri. Si ca mi se face un consult cum trebuie și profesionist. Colectivul pe lângă faptul ca este profesionist mai este și călduros și pleci și cu problema rezolvata.
Maria Popa
Maria Popa2 ani în urmă
Excelente serviciile oferite de clinica Bestoptic. Am ramas placut surprinsa de eleganta cabinetului, de profesionalismul dl dr Gyuri Bodi, de dotarile de care beneficiaza si de modul in care sunt primiti pacientii.
Personalul este primitor, consultație ireproșabila, medic empatic și dedicat, care oferă toate indicațiile pacientului pt a intelege.
Mi-as dori ca in toate spitalele si clinicile medicale din Romania sa putem beneficia de asa ceva. In plus, preturile consultatiilor sunt pe masura calității oferite. Va mulțumesc si recomand cu încredere!
Cristi BGC
Cristi BGC2 ani în urmă
Profesionalism ce depaseste asteptarile (cu mult😉), personal extrem de amabil, rabdator si atent la nevoile clientului. Aparatura de ultima generatie ce ofera o diagnosticare cum nu am avut parte pana la ei. Per total tot procesul (diagnosticare si consultanta in alegerea ochelarilor doriti) este unul extrem de placut si cum am mai spus, depaseste cu mult asteptarile!
P.S. cinci stele sunt putine pentru calitatea serviciilor oferite!
Multumesc!😁
Catalin Chirila
Catalin Chirila2 ani în urmă
La Best Optic Blue am avut parte de cel mai profesionist examen oftalmologic de pana acum. Apreciez mai ales rabdarea si pasiunea domnului Dr. Gyuri Bodi care a stat sa-mi explice in detaliu conditia ochilor mei si sa-mi recomande niste solutii adecvate. Recomand cu incredere!
Diana Alexandra
Diana Alexandra2 ani în urmă
Consultația a fost amănunțită, iar domnul Bodi este foarte atent și meticulos, explica rezultatele detaliat astfel încât sa inteleaga și persoanele nespecializate.

Pe lângă asta, doamnele de la locație sunt foarte drăguțe și dornice sa te ajute, inclusiv in alegerea formei ramelor.

Recomand Best Optic 100%!

P.s. Foarte multe modele interesante de ochelari
Amalia Neagu
Amalia Neagu2 ani în urmă
Totul este la superlativ... De la eleganța spațiului, amabilitatea personalului, la aparatura de ultimă generație, totul îți oferă siguranță și stare de bine. În ce-l privește pe d-nul dr. Bodi, este un profesionist desăvârșit și un om extraordinar. Îți conferă încredere și comfort prin răbdarea, atenția la fiecare detaliu și explicațiile pe care ți le oferă. Recomand cu drag!
Ancuta Ifrim
Ancuta Ifrim2 ani în urmă
Dnul Dr. Bodi este in egala masura un om si un profesionist extraordinar. Timpul, empatia, atentia acordata fiecarui detaliu si explicatiile oferite pentru fiecare pas ofera incredere si confort. Chiar iu multumesc!
De altfel intreaga echipa este extrem de atenta sa iti transforme temerile in lucruri foarte usor de gestionat.
Locații recomandate