/Brasov/Optica

Optimac Piata Star

Fostul magazin Elefant, Strada 13 Decembrie nr 111D, Brașov 500146, România

Optimac Piata Star
Optica
4.7
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ75+95 Brașov, România
+40 268 420 809
optimac.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Balcan
Cristina Balcan2 ani în urmă
Recomand Optimac Tractorul!!
Georgiana Paulet
Georgiana Paulet2 ani în urmă
Am avut parte de o experiență plăcută, fiind și primul consult optometric totul a decurs foarte bine. Îi mulțumesc domnișoarei optometrist Bianca Păcurar pentru profesionalismul și răbdarea de care a dat dovadă. Mi s-a explicat în detaliu tot ce aveam nevoie sa știu. Recomand cu încredere!
Ioana Emma
Ioana Emma2 ani în urmă
Servicii excelente, ochelarii sunt de cea mai bună calitate. Am apreciat foarte mult atitudinea fetelor de la optimac, care au avut rabdare pana am probat mai multe perechi de rame. In special o recomand pe Ștefania, care mi-a facut si consultatie optometrica de 2 ori chiar pentru ca nu eram convinsa ce dioptrii ar fi mai potrivite. Cu siguranta pentru urmatorii ochelari voi veni tot aici, deci recomand cu incredere optimac. 👍
Aaron Junh
Aaron Junh4 ani în urmă
Servicii cu nivel ridicat de profesionalism. Feed back-uri rapide la solicitările clientului si produse de calitate livrate in intervale optime. Am comandat ochelarii in 05.12 si i-am ridicat în 11.12, mai repede cu o zi decât data convenita. Solicitările mele au fost soluționate în detaliu, cu foarte multă amabilitate. Multumesc !
Laura G
Laura G4 ani în urmă
In data de 23 octombrie 2019 in jurul orelor 17 am fost cu prietena mea in vederea achiziționării unor ochelari.Am avut deosebita plăcere de a întâlni o domnișoară deosebit de amabilă,foarte bine pregătită profesional,oferindu-ne foarte multe relații .Mulțumesc pentru placerea de a întâlni astfel de oamenii bine pregătiți.
Vasile Jeler
Vasile Jeler4 ani în urmă
Recomand. Personal amabil și competent. Felicitări!!
Andreea-Emanuela Predica
Andreea-Emanuela Predica5 ani în urmă
Super dragute fetele! M-au ajutat sa imi gasesc ochelarii perfecti. Recomand!
Alex M.V.
Alex M.V.6 ani în urmă
De apreciat faptul ca ofera anumite reduceri dar la unele rame adaosul este foarte.Medicul oftalmolog vine doar vineri iar de domnisoarele de acolo ma indoiesc ca ar fi optometriste in adevaratul sens al cuvantului.
Locații recomandate