/Bihor/Optica

Magazin de incaltaminte UrbanShoes

Strada Matei Corvin 80, Oradea, România

Magazin de incaltaminte UrbanShoes
Optica
4.4
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3WV3+P8 Oradea, România
+40 741 242 287
urbanshoes.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rostas Rupi
Rostas Rupi2 ani în urmă
Sunt un client extrem de nemulțumit,am cumparat online si poza produsului e foarte frumoasă și calitativă însă produsul este total alceva,de o calitate foarte proastă. Sunând pentru a reclama calitatea proastă ți se răspunde pe un tin foarte dur și nervos. Nu recomand deloc produsele acestui magazin
Calina Gmail
Calina Gmail4 ani în urmă
NU RECOMAND COMANDA ONLINE Am comandat o pereche de sandale care aveau talpa potrivita ca lungime pentru marimea 36 dar bareta de la spate (deasupra calcaiului) este larga cu vreo 2 cm. Am trimis poze pe email si am rugat daca se poate sa imi fie acoperite si taxele de transport intrucat nu mi s-a parut justificat sa suport taxele de transport pt un produse neconform (nu le trimiteam inapoi pentru ca asa aveam chef ci pentru ca aveau un defect). Am primit emailuri inapoi de la reprezentanta magazinului care mi-a atras atentia asupra faptului ca nu am comandat marimea potrivita. Am revenit cu alte cateva poze din care sa se vada mai clar ca bareta este o problema. Cateva minute mai tarziu aceeasi persoana m-a sunat tipand la mine si zicandu-mi ca acestea sunt niste tertipuri ca marimea nu imi este buna ca trebuie sa inteleg politica lor de retur ca ei nu acopera transportul, ca sandalele sun perfecte si ca piciorul meu nu este conform, intr-un alt email ulterior mi se spune "sa strang bareta" si daca vreau sa fac retur sa o fac pe banii mei. Practic pentru greseala lor am fost si "certata" la telefon si luata la "impins vagoane" o experienta foarte neplacuta!
Andrei Şovrea
Andrei Şovrea4 ani în urmă
Cumpar de cativa ani incaltaminte de la dumneavoastra si pana acum nu am avut nici cea mai mica nemultumire. Dar, recent am observat multe produse la 299 de lei, limita pentru transport gratuit fiind de 300. As putea sugera majorarea pretului acestor produse cu un leu? Va multumesc!
István Jámbor
István Jámbor4 ani în urmă
Personal foarte amabil!
Magazin curat si cu aspect placut!
Andrei Nistor
Andrei Nistor5 ani în urmă
Calitate foarte bună a pantofilor și ghetelor pe care le produc și le vând. Prețuri decente și personal foarte amabil. Recomand.
Simona Ciobanu-Popa
Simona Ciobanu-Popa2 ani în urmă
Neserioși!!!

Este adevărat ca ,la telefon ,clienții sunt certați dacă au o nelămurire!
Politica de schimb este interpretata dupa bunul plac al unei angajate(sau ,poate,al firmei),din păcate!!
Nu acceptați un schimb decat dacă sunteți 100%
siguri ca produsul vi se va potrivi!!O angajata uita sa trimita curierul dupa colet(conform politicii de schimb) ... ii reamintiți...va răspunde dulce... coletele se schimba..în sfârșit ..după multe zile (18 noiembrie-4 decembrie)!!Produsul schimbat nu se potrivește!!Ce credeți???Sunteți certat!!
A trecut prea mult timp sa mai aveți vreun drept.Marfa este a dumneavoastră!!

Rușinos!!!
Ari Zee
Ari Zee2 ani în urmă
Marfa de calitate si comoda.
Marinela Zidarescu
Marinela Zidarescu2 ani în urmă
Calitate superioara! Personalul minunat! Recomand! Multumim pentru pantofiori! Revenim cu comanda si pentru ghetute ❤️
Locații recomandate