/Bihor/Optica

Optic Visaje Art

Bulevardul Dimitrie Cantemir Nr.12, Oradea 410519, România

Optic Visaje Art
Optica
4.8
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2WXR+69 Oradea, România
+40 772 172 192
opticvisajeart.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tax Back Consulting
Tax Back Consulting4 ani în urmă
Personal amabil si profesional. Serviciu de calitate, preturi pentru toate buzunarele. Am fost tratati impecabil.
Maria Reka
Maria Reka4 ani în urmă
Personal foarte amabil, doctor profesionist, dotat cu cele mai moderne aparate, peste așteptările mele, rame de calitate, lentile cele mai moderne si calitate. Profesionalism la maxim!!! Am luat cei mai buni ochelari din viata mea pana acuma va mulțumesc din suflet!
G Marus
G Marus5 ani în urmă
Port ochelari de peste 15 ani si pot sa spun ca medicul specialist din aceasta clinica este bine pregatit. De aceea am si dat 2 stele.
In rest am fost foarte nemultumit de cei care iti fac oferta pentru rame si lentile. Dupa 15 ani de astigmatism si de purtat ochelari stiu clar ce vreau si nu ma sperie un pret de 3000 de lei pe o pereche cu lentile superioare , dar ei insistau sa-mi cumpar rame Jaguar si Ferrari care , sincer , aratau ca fiind cumparate din spate la Piata Rogerius si li s-a lipit logoul cu Picatura pe ele. Chiar daca am zis pas ramelor oferite , le-am propus sa imi faca lentilele si sa le monteze pe ramele mele actuale , care dupa 3 ani de purtat arata elegant si ca noi. Mi-au zis ca daca imi pun lentile noi in vechiile rame , se vor sparge lentilele la montare. Ii cam bate logica deoarece procesul de montare al lentilelor tine de modul de prindere al ramelor si vechimea acestora nu influenteaza aplicarea sau prinderea lor daca din timp citesti indicii de montare. Daca ramele astea le stateau pe raft timp de 3 ani si nu la mine pe noptiera , cred ca erau perfecte dupa ei.
In plus , sa spui in 2019 ca se pot sparge lentilele de polimeri lejer la montare , daca ramele nu sunt cumparate din magazinul lor mi se pare o gluma foarte proasta.

In concluzie va recomand sa mergeti la o consultare oftalmologica din toata inima , dar dupa ce aveti rezultatele sa nu priviti inapoi la tejgheaua cu rame si lentile.
Sergiu Gabor
Sergiu Gabor5 ani în urmă
Un medic excepțional, foarte bine pregătit, cabinetul fiind dotat cu aparatură de ultimă generație. Au o gamă foarte largă de rame pentru ochelari și de tipuri de lentile. Recomand cu toată căldura, vi se explică tot ce întrebați cu lux de amănunte. Am rămas uimit si plăcut surprins.
Sorin Florin
Sorin Florin5 ani în urmă
Personal profesionist, servicii de calitate!
Dorina Giurgi
Dorina Giurgi2 ani în urmă
Personal amabil si profesionist.Atât medic cat si asistenta interesati sa-ti gaseasca ochelarii de care ai nevoie. Poate preturile un pic prea piperate ( parerea mea) , dar sunt mulțumită de ochelari si atunci nu contează avand in vedere ca am achiziționat ochelari progresiv.
Laszlo csaba
Laszlo csaba2 ani în urmă
😃Va recomand cu incredere!! Personal de nota zece ..chiar si mai mult,, va multumesc pentru servicile prompte..👍👍😃
Popa antonia-ioana
Popa antonia-ioana2 ani în urmă
Când aveți nevoie de un mic ajutor pentru a vedea lumea cu alți ochi... vă recomand cu încredere Optic Visaje Art...
Locații recomandate