/Timis/Oftalmolog

Hiperdia Timisoara

Bulevardul Republicii 21, Timișoara 300158, România

Hiperdia Timisoara
Oftalmolog
2.9
149 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q627+C5 Timișoara, România
+40 256 295 186
affidea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Oprea
Mihai Oprea2 ani în urmă
Am avut o programare pentru laborator la ora 16:15, am fost preluat abia dupa o ora, timp in care asistentele de la receptie preluau pacientii in ordinea sosirii la clinica, indiferent daca aveau sau nu programare. Mi se pare inacceptabila situatia,mai ales pentru un centru privat de medicina.
Voichitoiu Dorina
Voichitoiu Dorina2 ani în urmă
Imj pare rău să spun dar am înțeles ca unitatea medicala se închide la ora 20. Am sunat circa 10 minute de câte 4 ori azi 2 noiembrie ora 16. Nu răspunde nimeni la niciunul din telefoane. Ar trebui sa primim indicația sa mergem în alta parte?
Totuși poate putem fi preluați ca apelanti în timp util tot azi pana în ora 20?
Heart Thief
Heart Thief2 ani în urmă
Personal foarte amabil, curatenie impecabila si calitatea inalta a aparatelor care au facut ca rezultatele sa fie usor interpretate si cu exactitate. Placut impresionat de serviciile oferite.
Dalma Floroiu
Dalma Floroiu2 ani în urmă
Exista un nr de telefon valid pt locatia dvs, la care sa si raspunda cineva? Am incercat vreo 3 deja, 2 nevalide si la unul dintre ele se inchide apelul automat. Multumesc!
Victor Olteanu
Victor Olteanu2 ani în urmă
Cadrelor medicale care lucreaza aici ar trebui dat 10 stele. Sunt foarte priceputi in tot ceeace fac. Adevarati profesionisti. Dedicati profilului, dedicati pacientilor.
Am dat o stea din cauza lipsei de profesionalism si din cauza modului in care esti primit. O asistenta cred ca este cea care iti spune ce sa faci la intrare...o acră...nu stie sa vorbeasca manierat.
Domnilor doctori, incercati sa vorbiti cu aceste individe si faceti-le sa inteleaga ca sunt doar niste angajate in sistemul privat de sanatate...sistem pe care il platim noi cei asigurati.
Stimati cetateni, nu va lasati intimidati de astfel de portari imbracati in halate albe...luati atitudine... Intr-adevar este pandemie, asteptam valul 4, dar nu suntem animale...suntem cetateni civilizati, dintr-o lume civilizata...
Georgeta Suciu
Georgeta Suciu2 ani în urmă
Nu stiu, daca este de plans sau de ras... Organizare proasta.
La prima programare, cand am sunat pentru o radiografie la glezna, am primit mesaj ca sunt programata la mamografie.
Dupa o noua reprogramare, dupa ce am ajuns la policlinica mi s-a spus ca nu se stie daca merge aparatul RX, dupa 10 minute de stat in carje.
In final, scrisoare medicala nu era buna, ca nu reiese clar, ca trebuie sa fac radiografie si ei nu ma iradiaza degeaba( de parca nu ar fi fost la solicitarea mea personala), decat daca, ma programez la doctor si acesta recomanda. Precizez radiografia o plateam si nu era prin CAS. Doctorul, ma putea primii doar peste doua ore. In final am renuntat, nu avea nici un rost sa stau in carje 2 ore, sa platesc servicii in plus la Hiperdia, pentru o radiografie :)).
Alex Emanuel Szigyarto
Alex Emanuel Szigyarto2 ani în urmă
Personal amabil dar serviciile lasă de dorit
Dezorganizare
Timp mare de așteptare
Programare la 10:45 , am venit cu 10 minute mai repede pt triaj Covid … ora 11:15 tot astept
Bratu Bogdan
Bratu Bogdan2 ani în urmă
Cam greu sa oferi servicii de calitate cand nu poti sa oferi detalii elementare legat de unele investigatii. Faci programare, te prezinti in clinica si constanti cu stupoare ca, nu se pot face anumite investigatii.
Locații recomandate