/Mehedinti/Oftalmolog

Drobeta Oftalmologie - CMI Dr Vasiloiu Nicusor

Strada Orly 63, Drobeta-Turnu Severin 220067, România

Drobeta Oftalmologie - CMI Dr Vasiloiu Nicusor
Oftalmolog
3.2
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JMV2+99 Drobeta-Turnu Severin, România
+40 744 227 787
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aida Vremescu
Aida Vremescu2 ani în urmă
Am sunat să-mi programez mama care este in scaun rulant și nu suntem nici din localitate, dar mi s-a spus că la ei nu se fac programări pt. că doctorul este zilnic intre 16.00-18.00. ajungem acolo în intervalul specificat și surpriza; doctorul nu-i, e de garda la spital și tot d-na înțepată... "Trebuia să sunați înainte!" Bătaie de joc!
Nicolae Cucă
Nicolae Cucă4 ani în urmă
Printre puținii doctori care sunt și oameni! Rezultate eficiente dacă încercați să intrați în cabinet pentru un consult oftalmologic! Mulțumim că încă mai avem medic la noi in oraș!
Logsensecornel Cs41ani
Logsensecornel Cs41ani5 ani în urmă
Catalin Passat
Catalin Passat2 ani în urmă
Omul e doar după bani, am făcut control deoarece aveam dureri de cap mai ales la lumina puternica, mi-a prescris rețetă, am făcut comanda și după ce am ridicat ochelarii timp de 2 săptămâni am încercat sa ma obișnuiesc cu ei conform spuselor doctorului (țin sa menționez ca în aceste 2 săptămâni am fost din nou la cabinet pentru reverificare ),ultima vizita la acest asa zis doctor iam prezentat din nou situația și răspunsul lui a fost ca "nu are ce sa îmi facă dacă corpul meu respinge ochelari, dacă nu îmi convine sa ii fac plângere la consiliul medicilor" astea au fost spusele lui cuvânt cu cuvânt. Poi asta se poate numi doctor,,
Sorin Martinescu
Sorin Martinescu2 ani în urmă
Ajuns inauntru, am incercat sa ii spun ce di cum ma dureau ochii, am incercat sa ii povestesc de consulturile recente si m-a ignorat complet. In 5 minute a incercat sa mi gaseasca niste dioptrii sa mi faca ochelari, dar legat de durerea mea nu s a legat. Domnul este doar dupa bani, un pacient(#client) la 5 minute. Ca paranteza, 150lei per consultatie ia cel mai bun cabinet din Bucuresti, si dânsul ia tot atat pt servicii deficitare.
Medana Pisleaga
Medana Pisleaga2 ani în urmă
Doctor foarte bun, cat si simpatic.
Din pacate adresa aceasta nu e buna. Cabinetul se afla langa Spitalul Judetean, mai jos de sensul giratoriu.
MIHAELA VIORICA
MIHAELA VIORICA2 ani în urmă
Alexandra Ștefania
Alexandra Ștefania2 ani în urmă
Locații recomandate