/Maramures/Oftalmolog

Policlinica "Sfânta Maria"

Bulevardul București 18, 22, Baia Mare 430251, România

Policlinica "Sfânta Maria"
Oftalmolog
4
158 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH35+8M Baia Mare, România
+40 262 274 508
policlinicasfantamaria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alice Boca
Alice Boca2 ani în urmă
Nu inteleg de ce mai trebuie sa iti faci programare si esti anuntat prin doua sms-uri sa nu cumva sa uiti, daca in fata ta intra una-ntruna altii si nu a fost vorba despre o persoana. Am renunatt la programare pentru ca dupa 20 de minute trecute de la ora la care fusesem programata, deja intrasera vreo 4 persoane si mie mi s a spus sa astept.
In schimb, doamna de la triaj a fost deosebit de draguta!
Floare Maris
Floare Maris2 ani în urmă
Am fost de multe ori la Policlinica Sfanta Maria pentru niste analize. Am fost foarte surprinsa de profesionalismul de care au dat dovada cadrele medicale. Am fost incantata de personalul de la fisier. Niste oameni politicosi, rabdatori si saritori in a te ajuta cu orice informatie.
De fiecare data, cand am de facut o analiza, e primul loc in care merg sa imi rezolv problema.
PETER LIANA
PETER LIANA2 ani în urmă
Policlinica Sfânta Maria din Baia Mare este un loc in care angajații sunt persoane bine pregătite profesional, sunt empatici și deschiși sa găsească soluții la problemele de sănătate ale pacienților care apelează la dânșii. Am luat contactat in interacțiunea cu aceasta unitate medicală cu personalul de la receptie, cu personalul de la analize (foarte drăguți și răbdători și cu copiii), cu doamna Dr Perta Alina și soțul a fost la Dna Dr Banu. Despre ambele doamne doctor am numai cuvinte de lauda, sunt deosebite. Ar fi minunat pentru toți pacienții sa fie tratati in așa maniera ca la SF Maria, in orice unitate medicală din România.
Vasile Bretan
Vasile Bretan2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de serviciile dumneavoastra! Orice problema de sanatate am avut, aici am reusit sa o rezolv intr-un timp scurt si cu tratament corespunzator. Medicii dau dovada de profesionalism, la fel si ceilalti angajati.
Alexandra
Alexandra2 ani în urmă
Am fost la Policlinica Sfânta Maria în vederea efectuării analizelor pentru schimbarea permisului de conducere. Am fost plăcut surprinsă de amabilitatea personalului, organizarea f bună și timpul scurt în care am rezolvat totul. Recomand tuturor serviciile Policlinicii Sf Maria!
Florina Mesaros
Florina Mesaros2 ani în urmă
Eu și familia mea suntem si am fost mereu mulțumiți de serviciile de sanatate oferite în cadrul firmei dumneavoastră. Multa prosperitate si sa rămâneți deschiși pacienților care va trec pragul! Sănătate!
Ioana O.
Ioana O.2 ani în urmă
Apelez de fiecare data cand am nevoie de servicii medicale la Policlinica Sfanta Maria, chiar daca am de mers peste 80 km si mereu sunt multumita de serviciile primite.
De data aceasta am apelat la domnul doctor Perta Calin, un om care explica pe intelesul tuturor , un medic excepcional si un "stalp" de baza al policlinicii. Il recomand cu mare drag!
Toti din personalul cu care am interactionat isi fac foarte bine meseria si sunt foarte amabili.
Toti ne dorim sa fim tratati "ca afara" cand mergi la un spital, la ei chiar asa esti tratat, diferenta ar fi ca vorbim limba materna.
Va multumesc pt rabdare!
Anamaria Cosma
Anamaria Cosma2 ani în urmă
Cand am de facut analize, Sf. Maria este intotdeauna prima alegere. Din randul doctorilor am interactionat doar cu doamna dr. Perta, dar am avut bucuria sa descopar ca este un om care asculta si incearca sa inteleaga lucrurile in profunzime. In ultimii ani clinica a avut o evolutie frumoasa datorita personalului care a devenit o echipa si a resusit sa se apropie din ce in ce mai mult de nevoile pacientilor. Tot personalul de la Sf. Maria imi intareste credinta ca da, in cele din urma omul sfinteste locul.
Locații recomandate