/Maramures/Oftalmolog

Life Support

Strada Gheorghe Doja 58, Sighetu Marmației 435500, România

Life Support
Oftalmolog
3.8
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WVGP+GJ Sighetu Marmației, România
+40 748 118 151
life-support.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bacea Anca
Bacea Anca2 ani în urmă
Personal drăguț, curățenie în toată clădirea, am avut parte doar de experiențe plăcute până în momentul de față.
Denisa bosca
Denisa bosca2 ani în urmă
Curatenie impecabilă, doctorii ok... dar daca trebuie sa faci analize la ei mai bine alegi alta clinică... Te amână de pe o zi pe alta pana se implineste o săptămână si nici atunci nu e sigur ca primesti rezultatul. Cand mergi sa iti faci analizele si sa platesti iti spune in 2-3 zile puteti sa venitu dupa rezultat.... Si asa se face săptămâna si tot nu sunt gata....
Marinela ardelean
Marinela ardelean2 ani în urmă
Clinica curata, personal foarte drăguț și amabil , medici ne educați nu-i interesează nimic doar banii, te duci cu rmn și nu se uita deloc- diagnostic...?
Adrian covaci
Adrian covaci4 ani în urmă
Acel domn doctor Pop 0 stele nu clinicii
, un om care habar nu are sa comunice cu un om si spune anumite cuvinte care pot avea repercusiuni grave.
Cornelia h
Cornelia h5 ani în urmă
Dau o stea nu clinicii in sine,ci unui medic care pretinde că este specializat in cardiologie,adică domnul doctor Pop Sorin. Mi-aș fi dorit că mama mea sa nu fii fost nevoita sa-l cunoasca,dar,datorita unei simptomatologii care ar fi putut să fie recunoscută chiar și de către o persoană nu în branșă, ca o gravă disfunctie cardiaca ,a avut nenorocul să piardă timp și mulți bani în cabinetul lui. "Nu aveți nimic la inima , doamnă",continua să spună la fiecare vizita de control( durata in medie 5 minute, fiecare,fara explicații detaliate). Pana ce starea de sănătate a mamei mele s-a înrăutățit și a avut nevoie de un implant de stimulator cardiac.
Mi-aș dori că sighetenii care au nevoie de un cardiolog,sa nu fie așa de increzatori în medici care vin din alt oras. Nu înseamnă că sunt mai buni, că sunt profesioniști. Nu generalizez, bineînțeles.
Ionel Zubascu
Ionel Zubascu5 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism! La cabinetul de neurologie doamna doctor (de la Cluj) mi-a spus sa imi scot familia afara din cabinet pe motiv ca dansa nu poate face consultatia cu copilul meu de fata. Consultati-va intre voi sigur aveti nevoie!!!..sa nu mai vorbim ca spatiul destinat copiilor este amplasat langa cabinetul doamnei si bineinteles ca acest lucru o deranjeaza pe doamna evident trimitandu-si asistenta sa atraga atentia copiilor sa nu faca galagie.
Trebuie sa specific ca fetita mea este sub 2 anisori deci nu inteleg motivul pentru care nu ar putea sta alaturi de parinti
Ioana Maria Pop
Ioana Maria Pop2 ani în urmă
Am primit un tratament de la doamna Curta Alina, reumatologie, și după 10 zile, am avut reacțiile adverse, i-am comunicat și a zis ca e normal pana se obișnuiește corpul
Mergând la ia în cabinet, sa i spun ca nu ma simt bine
Am fost repezita și expediata
Catalin Adrian
Catalin Adrian2 ani în urmă
Total neprofesionisti. Clinica privata cu apucaturi de bugetari. Mi-am facut programare la ecograf si am fost sunat sa vin mai repede cu jumatate de ora. (Total neprofesionist sa schimbi ora programarii dupa cheremul doamnei doctor). Am cazut deacord sa merg la cat vor ei. Ajuns la timp, dupa ce mi-a luat buletinul o asistenta, ca sa fie siguri ca ma tin acolo, am stat si am asteptat ca pe holurile policlinicii in timp ce treceau si se bagau in fata cunostintele doamnei doctor. Nu tine nimeni cont de programari. Am trecut de ora programarii initiale, moment in care am batul politicos la usa sa imi cer buletinul, deoarece eram invoit din timpul serviciului, deci pe banii si timpul meu, la care stimabila doamna doctor a urlat sa nu intru nechemat (nechemat cu 30 de minute peste ora programata). Neorganizat, nu recomand.
Locații recomandate