/Galati/Oftalmolog

OpticalMed ® - Optică medicală Galați

Strada Saturn 5A, Galați 800302, România

OpticalMed ® - Optică medicală Galați
Oftalmolog
4.9
68 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C2GH+8V Galați, România
+40 336 405 405
opticalmed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian1 an în urmă
Recomand cu incredere! Profesionisti.
Alexia Jalbă
Alexia Jalbă2 ani în urmă
Numai cuvinte de laudă!! De mulți, mulți ani în care am frecventat optici medicale, pot spune cu mâna pe inimă, aici am găsit "tot pachetul". Doamnele extraordinar de drăguțe, calde, primitoare și răbdătoare. Prețuri extrem de avantajoase, iar cabinetul este primitor, călduros și curat.
Cu siguranță voi reveni și voi recomanda această optică!
Cezar Popa
Cezar Popa2 ani în urmă
OpticalMed e cea mai profesionistă optică medicală gălățeană din toate cele pe care le-am frecventat. Cunoșteam amabilitatea personalului pentru că am avut adesea nevoie de mici modificări la ochelari mai vechi (un „picioruș” schimbat, un șurub strâns), iar când a venit momentul pentru o nouă pereche, nu am stat pe gânduri. Serviciile sunt precise, iar produsele de înaltă calitate. Le mulțumesc pe această cale și pentru căldura cu care își tratează clienții, și recomand întreaga experiență cu multă încredere.
Georgiana Dajbog
Georgiana Dajbog2 ani în urmă
Serviciile de consultație medicală sunt foarte atent executate . Personalul este foarte atent și dedicat .M-a surprins gama variată pentru ramele de ochelari și lentile la prețuri accesibile pentru toate buzunarele. Servicii la superlativ! Recomand 100%
Raluca Dobre
Raluca Dobre2 ani în urmă
Se pare ca au gasit solutia sa oferi produse de calitate la preturi bune. Prima impresia: wow. Un cabinet cald, foarte primitor, in care esti intampinat cu un zambet (ceea ce, sa fim sinceri, la noi se intampla rar asa ceva).
Amabilitatea si rabdarea personalului m-au coplesit. Cele doua perechi de ochelari sunt cele mai bune de pana acum.
V-ati castigat un client pe viata pentru ca am primit mai mult decat m-am asteptat.
Multumesc.
Anita Roman
Anita Roman2 ani în urmă
Am doar cuvinte de lauda despre echipa de aici si despre modul cum aleg sa interactioneze cu clientii/pacientii. D-na Ramona Ciobanu este o profesionista desavarsita in stabilirea dipotriilor, comunica foarte bine si are multa multa rabdare. Voi reveni si recomand cu caldura tuturor purtatorilor de ochelari sa ajunga aici.
Anisia Predescu
Anisia Predescu2 ani în urmă
Foarte multe rame de ochelari de vedere din care sa poti alege, doamnele din cabinet sunt foarte amabile si foarte atente, iti explica cu rabdare tot ce trebuie sa stii. Oameni corecti si profesionisti. Recomand cu cea mai mare incredere.
Mariana Storescu
Mariana Storescu2 ani în urmă
Toata familia mea, purtatori de ochelari, au fost la OpticalMed si vor mai merge in continuare. Reducerile sunt reale, preturi foarte bune, de fapt raportul calitate-pret este unul excelent.
Cea mai profesionista optica medicala din Galati. Va multumesc.
Cristina Romanescu
Cristina Romanescu2 ani în urmă
Experienta WOW! Am fost la multe cabinete de optica din Galati datorita problemeor cu ochii. Aici am reusit intr-un final sa vad foarte bine datorita experientei doamnei optometrist Ramona Ciobanu, pe care o felicit si ii multumesc din suflet pentru rabdarea de care a dat dovada. Voi reveni mereu, oricand, cu drag. Multumesc inca o data
Locații recomandate