/Constanta/Oftalmolog

Laser Vision Med

Bulevardul Ferdinand 46-48, Constanța 900693, România

Laser Vision Med
Oftalmolog
3.4
69 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5JGW+GP Constanța, România
+40 241 543 011
laservisionmed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marin Adriana175 zile în urmă
Cea mai buna clinica , personal prompt
Razvan Stamate
Razvan Stamate2 ani în urmă
CUM SA TE OPEREZI DE CATARACTA SI SA VEZI IN CEATA , NISTE ORDINARI , O GRAMADA DE BANI PTR CA SA NU MAI VEZI ??? RUSINE INTREGIU ECHIPE INCEPAND DE LA ASA ZISUL " CEL MAI BUN MEDIC OFTALMOLOG DIN CONSTANTA " , DOAR BANI MULTI LUATI SI ATAT ...
Alice Zamfirescu
Alice Zamfirescu2 ani în urmă
Am fost extrem de placut impresionată ca in Constanța exista o astfel de clinica cu organizare si servicii medicale perfecte.
Vreau in mod special sa-i multumesc
d-rei doctor Andreea Stan care este un profesionist desăvârșit dar si un om cald care iti mângâie sufletul.
Rodica Avram
Rodica Avram2 ani în urmă
Felicitări echipei d-lui doctor Cucu! Oameni competenți, cu ținută morală impecabilă. Mama mea, de 79 ani, s-a operat de cataracta azi, fără dureri, primind îngrijire medicală permanentă și procedură chirurgicală fără cusur. D-le doctor faceți minuni! Mulțumesc din suflet pentru tot ce faceți!
Olivian Breda
Olivian Breda2 ani în urmă
Am fost pentru un control de rutină.

Siguranță maximă Anti-COVID, măști, verificări, dezinfectant.

Curățenie foarte bună, clinică modernă.

Am interacționat cu 5 persoane diferite, cu toate am avut interacțiuni plăcute.

Punctuali și prompți în rezolvarea problemelor.

Marketing bine făcut, dar și servicii de calitate.

Recomand!
Marian Unitu
Marian Unitu2 ani în urmă
Niște mizerabili, se poarta cu clienții infect. Atitudinea portareselor si a restuli de așa zise asistente (nespalate)din hol este doar de a te umili....
Irina Giurgiu
Irina Giurgiu2 ani în urmă
Legat de igienă nu am ce sa comentez. Un loc curat. Dar... Cam atât pot spune de bine. Am sunat sa fac o programare pt consultație la medic primar. Am cerut toate detalii și am menționat ca am nevoie de ochelari ca nu văd bine și ca doresc sa mi se facă și control cu cicloplegie. La telefon domnișoara amabilă a zis ca nici nu se pune problema ca oricum consultul include cerințele mele. Am ajuns la clinică domnul doctor se hlizea cu asistetle de pe acolo. Nu pot spune ca m-a deranjat. M-a întrebat cu ce ocazie. I-am zis ca văd în ceață cu ochiul drept (aproape că nu pot sa disting nimic) și ca la stângul am o jenă și ca simt ca o durere. Domnul doctor a aruncat o privire mi-a spus ca văd bine cu dreptul și ca ochiul stâng nu are cum sa ma doară sau sa simt jenă la el. Când i-am cerut sa îmi facă și consultația cu cicloplegie a zis ca nu e nevoie și ca nu e nici cazul sa port ochelari. Sa nu mai spun ca nu a specificat nimic despre strabismul pe care îl am. Probabil nici acela nu e adevărat. Și așa am dat 200 de lei ca să îmi spună un doctor ca ce simt nu e adevărat. Această consultație probabil putea sa mi-o facă și domnișoara amabilă prin telefon. Mare doctor venit de la București asa se aude despre dânsul.
Elena Bautu
Elena Bautu2 ani în urmă
Medicii din aceasta clinica sunt medici de top. Am interactionat cu dna dr Nitescu, dna dr Rusu Georgiana, dl dr Zemba si dl dr Cucu. Profesionisti dezavarsiti! Le sunt recunoscatoare pentru atentia acordata baietelului meu, de fiecare data. Domnul doctor Zemba l-a inspirat si acum isi doreste sa devina medic, pentru a putea ajuta copii asa cum domnul doctor Zemba l-a ajutat pe el.

Timpul de asteptare este, intr-adevar, uneori de necontrolat. Dar, consultatiile sunt detaliate si la cel mai inalt nivel al atentiei catre pacient, asa incat eu consider ca merita. Presupun ca fiecare pacient nemultumit de timpul de asteaptare, a iesit multumit de timpul dedicat lui, personal, la consultatie.

Am numai cuvinte de lauda atat eu, cat si cunoscutii pe care i-am indrumat, cu toata increderea, sa mearga la aceasta clinica.
Comanescu Carmen
Comanescu Carmen2 ani în urmă
Control de rutina amănunțit și eficient!
Locații recomandate