/Bucuresti/Oftalmolog

Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice

Piața Alexandru Lahovari 1, București 030167, România

Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice
Oftalmolog
3.1
218 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4W2+93 București, România
+40 21 319 2751
spitaloftalmologie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Maria Rascanu341 zile în urmă
M am operat în această săptămână la Dr Florin Balta, cataracta stâng cu complicații. Mulțumesc tuturor din spital. Medici rezidenți, asistente, cei de la biometrie, analize medicale și chiar și liftiera. Multă răbdare din partea dânșilor, empatie fata de bolnav, vorbit calm și încurajator. Dr Balta un om excepțional. Precizez că nu am dat atenții de niciun fel pentru simplul motiv că nu am posibilitate dar am platit cristalinul. Atât, deoarece nu se decontează de casa de asigurări. Tot respectul și toată recunoștință pentru tot personalul.
Alexandra Velicu
Alexandra Velicu2 ani în urmă
Am fost aseară acolo cu ochii foarte umflați de la o conjunctivita. La intrare si informații personal ok amabil, insa in cabinet cu totul altceva. Am dat cele 3 stele pt cei doi medici din cabinet care erau foarte cumsecade si care faceau totul ca la carte si pt celalalt personal. Dar era acolo o ,,doamnă ", doctor sau asistenta nu știu, care de cum intrai in cabinet te lua tare ca de ce ai venit la spital. La mine a început sa vorbească pe un tom mai rastit, citez ,, Ca ce ati patit doamna, ca veniți toti aici. Nu mai știți de policlinici si de medici de familie. Eu avut 250 pacienți astazi si nu mai am răbdare cu voi". 1. Daca e spital de urgenta si camera de garda acolo mergi. 2. La policlinica de cele mai multe ori nu te primesc fara trimitere, deci ajungem la punctul 1 vrem,nu vrem. Si 3. Tu ai depus un jurământ, știai ce îți asumi atunci cand ti-ai ales aceasta meserie. Dar tind sa cred ca unii se fac medici doar pt profit,nu de placere
Andreea Costea
Andreea Costea2 ani în urmă
Spitalul e ok.
Nu recomand Alina Gheorghe! Aroganță maximă, atitudine de ființă frustrată pe care de regula nu o intalnesti la un medic de calitate.
Să ne așteptați doamnă la privat ca venim pentru operația de cataracta....la alt medic! :))
Adriana
Adriana2 ani în urmă
Am ajuns saptamana trecuta cu baietelul la camera de garda si am avut o experienta foarte placuta. Fusese lovit accidental cu o crosa de golf in ochi si avea dureri foarte mari. Am fost preluati imediat de Dna Dr. Dana Dascalescu, un medic extraordinar cu un grad de empatie cum rar gasesti in zilele noastre. In primul rand ne-a calmat :-) si i-a administrat baietelului picaturi pentru durere. Dupa ce durerea a trecut, l-a consultat, ne-a explicat calm si detaliat ce are, si ce tratament trebuie sa urmeze. La o saptamana distanta ochisorul arata aproape ca inainte de accident. Multumim foarte mult!
PS: Tinem sa mentionam ca in toata perioada petrecuta in cabinet, tot personalul medical vorbea frumos si cu rabdare pacientilor.
Cristi Grigore
Cristi Grigore2 ani în urmă
Am avut o urgență la începutul lunii, mergând la camera de gardă. Super ok! Mi-au zis să revin, am făcut-o, fiind ceva probleme. La fel! La al doilea consult, mi s-a spus să revin după câteva zile dar, pentru că plecam din țară, mi s-a sugerat să fac o programare în policlinica spitalului. Am sunat, la singurul nr. public. După boce, răspunde Monica Pop. Horror! Am aflat că, având CI pe sectorul 6, nici nu aveam ce căuta acolo. Că al doilea consult (care a implicat și o nouă microinterventie), a fost.total ilegal, că cei din 6 maer la Universitar etc. Josnic om. Trei stele pentru cele două doctorițe de la Urgență! Pentru țata de Pop trebuia minus infinit!
Miki F
Miki F2 ani în urmă
Infectie.
Gandagi.
Jeg.

Astepti 1 ora cu nou nascut(8 zile).
Un pacient adult fara urganta bagat de portar in fata...
Spaga nu se mai da la medic direct, se da la portar.
Irinel Topea
Irinel Topea2 ani în urmă
Dau o sta acestui review doar pentru faptul ca nu pot da 0 stele.Experienta personala:Membru de familie ce ar fi trebuit sa primeasca tratament gratuit prin Casa Nationala De Asigurari De Sanatate,a primit acelasi tratament la clinica privata unde lucreaza acelasi medic din Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologie Bucuresti,bineinteles trebuind sa plateasca frumoasa suma de 500 RON.Am sunat la Casa Nationala De Asigurari De Sanatate ca sa intreb daca acel medicament si aplicarea lui sunt acoperite de Casa Nationala De Asigurari De Sanatate si mi s-a spus ca medicamentul si aplicarea lui sunt acoperite catre de stat.Multi doctori se acopera unii pe altii...
Raulmnt
Raulmnt2 ani în urmă
Am fost operat de 3 ori in acest spital si nu am avut probleme niciodata si sunt multumit de munca si profesionalismul doctorilor din acest spital . Asistentele foarte dragute , la fel si infirmierele si doamna de la garderoba , mai putin cele de la internare. Este si curatenie , recomand acest spital.
Mircea Dnl
Mircea Dnl2 ani în urmă
Sunt recunoscator doamnei doctor Coviltir pentru ca a fost singurul medic din țară care a acceptat să imi opereze copilul de o boala oculară congenitala rară. O echipă de excepție!
Locații recomandate