/Bucuresti/Oftalmolog

Optica Racari - ochelari vedere, lentile ochelari, consultatii Dioptron

cartier Dristor, Strada Răcari nr 20, București 031828, România

Optica Racari - ochelari vedere, lentile ochelari, consultatii Dioptron
Oftalmolog
5
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C47Q+49 București, România
+40 760 330 124
opticaracari.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–14
Marți: 10–14
Mirecuri: 10–14
Joi: 10–14
Vineri: 10–14
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Vulpe
Mihai Vulpe2 ani în urmă
Locație ușor accesibilă și personal profesionist. Mulțumesc Iulian !
Alina Voicu
Alina Voicu2 ani în urmă
Un om extraordinar care își tratează clienții ca și cum ar fi familie. Recomand cu cea mai mare încredere.
Anca Dobre
Anca Dobre2 ani în urmă
Într-adevăr, omul sfințește locul. Un domn profesionist, atent, onest. Recomand și eu!
Laura Jamil
Laura Jamil2 ani în urmă
Excelent! Am ales acest loc pentru că avea recomandări foarte bune și pot să mă alătur acum, după o fantástica experiență, celor care oferă cinci stele pentru " Optica Răcari ". Domnul Iulian este un om minunat! Are răbdare, experiență, umor...genul de persoană care se dă peste cap pentru a mulțumi clientul. Nu cred că a plecat cineva de acolo fără problema rezolvată, pentru orice/ oricine se găsește o soluție. Rar am întâlnit un om atât de implicat! Prețuri cinstite, calitate- nu o să vi se recomande lucruri inutile ( menite doar să încarce factura).Am recomandat acest loc și prietenilor, iar eu voi reveni, de fiecare dată, cu plăcere!
Nu vă lăsați influențați de aspectul modest al încăperii(în comparație cu alte sedii noi, moderne), domnul Iulian este ,cu adevărat, un om care sfințește locul.
Flory Flory
Flory Flory2 ani în urmă
Purtatoare de ochelari cu vechime, 5* sunt putine raportate la calitatea serviciilor, atitudine orientata spre client, rapiditate de executie, pretul foarte prietenos cu bugetul si sfaturi care te ajuta sa faci cea mai buna alegere! Recomand!
Mihai Plopsoreanu
Mihai Plopsoreanu2 ani în urmă
Excelent. Mi am facut ochelarii aici apoi dupa 3 luni m am asezat pe ei si le am rupt bratele. Deh... ghinion. am mers sa schimb ramele cu altele identice dar proprietarul s a chinuit sa mi repare ramele si nici macar nu mi a luat bani. Nu cred ca o sa tina prea mult reparatia (i am distrus prea rau) dar cu siguranta ma intorc sa imi fac ochelari noi aici. Preturi cinstita, fara fite.
Geta mazilu
Geta mazilu2 ani în urmă
Recomand cu mare drag! Profesionalism, seriozitate, rapiditate, prețuri foarte bune (eu și soțul ne-am făcut 4 perechi de ochelari), sfaturi extrem de utile și avizate și, mai mult decât toate contează atitudinea domnului Iulian care este una de prietenie și care face șederea la cabinet foarte plăcută! Cei care veti alege acest cabinet, vă asigur, nu veti regreta! Mulțumim frumos, domnule Iulian!
Dana Caravia
Dana Caravia2 ani în urmă
La o prima vedere ai zice ca e o optica mica de cartier...insa Optica Racari e cu mult mai mult de atat.
Am ajuns aici pt ca avea review-uri bune...si clar nu am regretat nicio clipa alegerea facuta.
Pe toate durata discutiei, dl Iulian a dat dovara de foarte multa rabdare (de parca timpul se oprise si doar nevoile mele contau), mi-a explicat si mi-a raspuns la oricate intrebari am avut de pus si s-a dat peste cap ca sa imi satisfaca cerintele. Mi-a dat sfaturi despre ce rama ar trebui sa aleg pt ca sa fie si in trend, dar sa fie si comode. Si desi nu avea exact rama pe care mi-o doream, mi-a spus: "Sa nu ne grabim. Avem de facut o pereche scumpa de ochelari, ar fi pacat sa nu iasa ceva care sa va fie si util si sa va si placa." In cateva zile m-a sunat: imi gasise rama asa cum imi doream, si mi-a combinat rama + lentilele de la alta rama...si a iesit o minunatie 😁
Clar voi reveni tot aici la urmatoarea pereche de ochelari... pt ca oameni asa de pasionati de ceea ce fac mai rar gasesti 🤗
Locații recomandate