/Bihor/Oftalmolog

Hyperclinica MedLife Oradea

Str. Piața Cetății Nr.1, Oradea, România

Hyperclinica MedLife Oradea
Oftalmolog
2
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W2P+2X Oradea, România
+40 259 960
medlife.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Márta Kovács
Márta Kovács2 ani în urmă
Sunt profund dezamăgită de serviciile oferite azi de clinica Dvs. Am stat o oră și 20 pentru o înțepătură care a fost efectuată prost și am rămas cu hematom subcutanat 😁. In timpul recoltării se vorbea la telefon ...what? Alte minusuri: lipsă de personal calificat. Ce Covid și distanțare? Eram toți grămadă...sub nivelul pretențiilor mult de tot.
Laura-Dana György
Laura-Dana György2 ani în urmă
La 17:10 am fost sunata de medlife pt ca am solicitat o programare online. Cea mai rapida data a fost in aceeasi zi la 17:50. Am ajuns la clinica si mi s-a comunicat ca medicul nu mai e, era plecat dinainte sa mi se faca programarea, iar alt medic cu aceeasi specializare nu este disponibil.
George Bârcă
George Bârcă2 ani în urmă
Am avut parte de o experiență foarte pozitivă aici!
Doamna Cheregi Amalia a dat dovadă de profesionalism și a avut multă răbdare atunci când mi-a oferit diferite explicații.
Mai rar întâlnești un astfel de medic!
Lavlav
Lavlav2 ani în urmă
O experiență foarte neplăcută cu doamna Marta Mira la dermatologie. Am așteptat la la doamna Mira Marta cel puțin jumate de ora, desi am fost programată de dimineață, nu înțeleg cum se putea decala programul așa încă de la începutul zilei....
Mariana hora
Mariana hora2 ani în urmă
Pfoai...experiența??? Pt o recoltare am mers 2 zile și am fost înțepată fix de 16 ori .ce mai e de zis??? Sa pun poza cu mâinile??sânt cu impact emoțional pt cine e slab de ingeri ,fara cuvinte parca m-am bătut cu ursul din pădure...
Antal Janos
Antal Janos2 ani în urmă
Nu mergeți dimineața. La această clinică nu se face programare la analizele de laborator iar dimineața clinica este aglomerată tocmai din acest motiv. Pentru a nu fii aglomerat o asistentă te roagă să aștepți afară din clădire în timp ce te sună recepția că dece întârzii de la programare. Site-ul web nu funcționează cum trebuie sau afișează informații la întâmplare iar la cererea online de programare nu răspunde nimeni sau nu funcționează deloc.
Amalia Lazau Codrean
Amalia Lazau Codrean2 ani în urmă
Am sunat pentru o programare de 5ori, de fiecare data stand zeci de minute în așteptare cu robotul. După 3h de încercări,mi-a răspuns o "cucoană " care mi-a închis în nas fiindcă îmi plângea copilul bolnav și se auzea în telefon.
Am mai incercat de vreo 2ori,dar ...iarăși robotul. Așadar nu am reușit să fac programarea și nici nu vreau sa mai merg la clinică lor.
Anamaria Chis
Anamaria Chis2 ani în urmă
Am sunat să îmi fac o programare, iar doamna Marta după o convorbire de 30 sec, deranjată fiind de apelul meu, mi-a închis telefonul in nas.
Locații recomandate