/Sibiu/Notar

Bexa Simion și Bexa Mircea - Societate Profesională Notarială

Bulevardul Victoriei nr. 20, Sibiu 550024, România

Bexa Simion și Bexa Mircea - Societate Profesională Notarială
Notar
4.4
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4QV+QG Sibiu, România
+40 269 211 575
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Bexa Simion și Bexa Mircea - Societate Profesională Notarială
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ACTE AUTO SIBIU NON STOP INMATRICULARI AUTO SIBIU
ACTE AUTO SIBIU NON STOP INMATRICULARI AUTO SIBIU220 zile în urmă
Super mulțumită prețuri mici personal amabil Recomand cu încredere
Rebeka Raisa
Rebeka Raisa1 an în urmă
Bexa Mircea este cel mai corect, precis notar din Sibiu. Pe lângă ca este foarte profesionist, explica totul pe înțelesul clienților și face tot posibilul pt a termina la termen actele. Totul se efectuează corect și concret în favoarea clienților, nu ascunde adevărul, oricât de urat ar fi și face tot posibilul sa vina în ajutorul clientului. Un notar exceptional, unde dupa ce am făcut actele putem fi siguri ca nu trebuie sa vizitam ați 2-3 notari pt a remedia greșelile precedente. Chiar și acum domnul notar Bexa Mircea lucrează sa remedieze greșelile altor notari la care am fost dealungul anilor. Jos pălăria în fata lui, Sibienii trebuie sa îl cunoască pt a evita atâtea drumuri degeaba și greșeli la care ii supun alți notari.
Name surname
Name surname2 ani în urmă
Plăcile tectonice se mișcă de zeci de ori mai repede decât personalul din birouri. Și partea frustranta e ca cei care se cunosc cu notarii întra în fata persoanelor care așteaptă fiecare în medie vreo 2-2,5 ore! Dezamăgitor, o fii cel mai vechi notar și e profesionist din cale afara, dar chestiile minore le recomand la alți notari, unde nu îți pierzi ore din viata pentru banale împuterniciri sau declarații! Ca sa descriu experienta în câteva cuvinte: am așteptat o ora și coada nu s-a mișcat deloc! Nimeni nu a întrat, nimeni nu a ieșit.
Minodora sorina balan
Minodora sorina balan2 ani în urmă
Un om de baza pentru cetatenii acestei tari, isi pune chiar si timpul sau liber la dispoziatia noastra. Profesionalitate, disponibilitate si eficienta la preturi bune.
Iris Mertens
Iris Mertens3 ani în urmă
Am asteptat mai mult de 2 ore in hol pentru o banala imputernicire. Doamna de la receptie s-a rastit de 2 ori la noi sa nu mai stam aproape de usa. Ulterior (credea ca nu am inteles), a incuiat usa din interior! Trebuia sa asteptam sa ne cheme cineva dinauntru, nu s-a intamplat.... intre timp au intrat minim 15 persoane fara sa astepte 1 minut, ajungeau si intrau. Ieseau cu problema rezolvata si noi asteptam in contiunuare. Batair de joc!
Alexandru Corneliu Moldovan
Alexandru Corneliu Moldovan3 ani în urmă
Un serviciu exceptional, doamna secretara a fost de un real ajutor iar timpul de asteptare a fost scurt. Nu este necesara programare iar programul de lucru este pana la ora 19:00.
Georgiana
Georgiana3 ani în urmă
Am stat la rând două ore și jumătate pentru o procura, în condiții necivilizate ...Locatia foarte aglomerată, fara aer conditionat, personalul de la receptie foarte arogant. Nu recomand.
Letitia Hentea
Letitia Hentea2 ani în urmă
Prifesionalism de inalta calitate, corectitudine, consiliere buna, raport calitate-pret foarte bun. Recomand cu incredere!
Locații recomandate