/Sibiu/Notar

Enea Olimpia-Georgeta

Aleea Frații Buzești 9, Sibiu 550367, România

Notar
4
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5J2+2X Sibiu, România
+40 728 015 353
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian
Iulian2 ani în urmă
Rapid, profesionist, recomand.
Eco dor
Eco dor2 ani în urmă
Profesionalism,comunicare optima si rapiditate!
Asa poate fi descris biroul notarial Vlad Olimpia Georgeta .
Atat dna notar cat si cele doua asistente au inteles,in cazul meu, ca lucrurile trebuie sa se desfasoare rapid,corect si ca in 2021 nu este necesar sa mergi fizic in birou pt fiecare hartie si ca mijloacele de comunicare sunt multiple si pot foarte bine utilizate.
Le felicit si le multumesc pt sfaturile pertinente,intelegere si respectul acordat.
Sunt TOATE niste dragute!
Ovidiu Cretul
Ovidiu Cretul2 ani în urmă
Cel mai bun si serios birou notarial si cu un profesionalism desavarsit. Atat doamna blonda(Dana) cat si notara sunt niste doamne cum se cade, avand in vedere faptul ca am vrut sa cumpar o casa si mi-au explicat pasii care trebuie sa ii urmez, iar programarile au fost foarte rapide. Recomand cu incredere.
Ramo Elena
Ramo Elena2 ani în urmă
Dna notar este de o amabilitate extraordinara! A fost de mare ajutor pentru noi. Recomand.
Lore Rosca
Lore Rosca4 ani în urmă
Dupa o mare incurcatura la un alt notar din Sibiu care mi-a scos dupa 3 zile de asteptare CF-ul unei alte persoane si care incerca sa ma convinga ca contractul de vanzare inchiat in urma cu 15 ani nu este corect, am ajuns la notarita Vlad Olimpia si am ramas profund surprinsa de amabilitatea si competenta celor doua secretare care au "descalcit proplema mea" in 10 min. Era vorba despre un CF care trebuia convertit. Am primit acel CF pe loc spre marea mea surpriza. Iubesc sa colaborez cu oameni competenti care stiu ce fac. Recomand cu incredere acest birou notarial ❤ si le multumesc inca odata celor doua secretare si doamnei notar pentru competenta, amabilitatea si eficienta de care au dat dovada. Asa da 👍👍👍
Alice Capoti
Alice Capoti5 ani în urmă
Doamna blonda si mai in varsta, secretara banuiesc, e vesnic tafnoasa si agresiva. Dna notar e de treaba dar le mai incurca, recititi cu atentie toate detaliile formale, mai ales pe cele legate de cifre.
13Kashim
13Kashim6 ani în urmă
Asistenta, sau ce e doamna aceea in varsta de la birou e cea mai irascibila si rea persoana, vorbeste cu clientii foarte urat si ii injura pe la spate, doar dna notar este dornica sa ajute si este prietenoasa si profesionala.
Tyna Cristina
Tyna Cristina2 ani în urmă
Doamna cea blonda e cea mai acra persoana pe care o poti intalni. Vorbeste cu clientii de parca ea a pus coada la pruna. Iti faci programare ca sa ajungi acolo sa iti spuna ca nu ai programare. Si inca o chestie interesanta, doamna notar nu era acolo, intrebarea este cum se semneaza actele?????
Locații recomandate