/Mures/Notar

B.N.P.A. Holbach & Rozsa

Strada Retezatului 12, Târgu Mureș, România

B.N.P.A. Holbach & Rozsa
Notar
2.9
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHR7+FF Târgu Mureș, România
+40 265 268 518
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Beatrice
Beatrice2 ani în urmă
Notarii sunt competenți si amabili, si echipa se străduie sa presteze servicii de calitate, dar doamna de la recepție se crede experta si dăunează enorm cabinetului pentru ca da informații greșite, este încăpățânata si influențează si echipa, care din pacate asculta de ea. Recepționista nu asculta ce spun clienții si nici nu lasa clienții sa intre la notar sa explice, chiar daca au avut contact telefonic cu notarul inainte.
Am petrecut ore întregi așteptând sa se facă si refacă actele pentru ca nu a ascultat când i-am explicat ce ne trebuie si nici nu a vrut sa ne lase la doamna Holbach.
Ne-a contrazis legat de continutul documentelor si ne-a dat informații greșite. Când am insistat sa verifice cu un notar i s-a spus ca greșește, dar aceleași informații le-a dat si altor clienți după noi, eram de fata si ascultam cu mare uimire. Dupa doua zile am ajuns in sfarsit la doamna Holbach care a clarificat totul in cateva minute impreuna cu una din colege, confirmand ca informatiile pe care le dadusem noi legat de continutul actelor necesare erau corecte.
Beata Adrienne Piringer
Beata Adrienne Piringer2 ani în urmă
(Tradus de Google) 1 stea este mult! Sunt lente, au timp. Ziarele au fost acolo timp de 3 săptămâni, neputând să facă nimic la timp! Nu recomand !!!

(Original)
1 csillag is sok! Lassúak,huzzák az időt. 3 hétig voltak ott a papirok,nem képesek időben elkészíteni semmit! Nem ajánlom!!!
Daniel Kolcsar
Daniel Kolcsar2 ani în urmă
(Tradus de Google) Cea mai proastă experiență, doar pentru că nu au putut vedea 1 e-mail, am reușit să ne confruntăm cu o întârziere de 2 săptămâni. De asemenea, m-am culcat de două ori inutil, deoarece colegii mei nu comunică. În al treilea rând, nu pot ține pasul cu datele, să uităm și de acuratețea programării. Nu l-aș recomanda nimănui.

(Original)
Legrosszabb élmény, csak azért mert nem voltak képesek megnézni 1 email-t, 2 hetes késéssel tudtunk intézkedni. Emellett, 2-szer jártam potyára fölöslegesen, azért mert nem kommunikálnak a kollégák. Harmadik, az időpontokat nem tudják tartani, programálással is felejtsük el a pontosságot. Senkinek sem ajánlom.
Alex Gradinaru
Alex Gradinaru2 ani în urmă
Facturarea exacerbata a prestatiilor ,hartuirea clientelei ce o revendica abuziv nu dupa criterii concurentiale ci administrative .Cu un singur cuvant daca nu doriti complicatii si nervi inutili ....EVITATI ! ...orice contact logistic cu acest notariat prafuit in mentalitati anacronice .
Judith Albert
Judith Albert5 ani în urmă
Recomand! Promptitudine si staff prietenos!
Herr K
Herr K2 ani în urmă
(Tradus de Google) Munca, precizia etc. nu sunt demne de o reputație. Impresia unei echipe amatoare și novice aflate la parter este adunată fără cap de o armată de secretari care se întorcea.
Referindu-ne la epidemie, oamenii stau afară pe stradă, la fel și semnarea documentelor. Degradant. Alte birouri notariale nu fac acest lucru și nu este normal în acest fel.

(Original)
Nem a hírnévhez méltó a munkavégzés, pontosság stb. Amatőr, kezdő csapat benyomását kelti a földszinten fejetlenül össze vissza szaladgáló titkárok serege.
A járványra hivatkozva az emberek kint állnak az utcán és a papírok aláírása is így történik. Megalázó. Más közjegyzői irodák ezt nem így csinálják és nem is normális így.
Kiss Gergő
Kiss Gergő2 ani în urmă
(Tradus de Google) Echipa iresponsabilă.
Am lăsat o copie a lucrărilor vineri, promițând că va avea autorizația până luni.
Nici o împuternicire și nici o copie de documente nu trebuie să începem.
Mulțumiri.

Cea mai rea experiență vreodată.
Mi-am lăsat documentele la locul respectiv vineri și mi s-a spus că luni am documentele solicitate ..
După ce așteptat 20 de minute am aflat că au pierdut copiile documentelor ..

(Original)
Felelőtlen csapat.
Pénteken otthagytam az iratok másolatát, azzal az ígérettel, hogy hétfőre meglesz a felhatalmazás.
Se felhatalmazás, se iratok másolata, kezdjük elöről.
Köszönöm.

Worst experience ever.
I left my documents at the place Friday, and i was told that on Monday i have the requested docs..
After waiting 20 minutes i found out that they lost the copies of the documents..
Júlia Bíró
Júlia Bíró2 ani în urmă
(Tradus de Google) Recepționerul ne-a tratat cu umilință, nici măcar nu am ajuns la notar. Nu recomand nimănui să lucreze cu ei.

(Original)
Megalàzóan viselkedett velünk a recepciós hölgy, a közjegyzőhöz el se jutottunk.Senkinek nem ajánlom hogy velük dolgoztasson.
Locații recomandate