/Ilfov/Notar

NOTARIAT POPESTI

Strada Oituz 51, Popești-Leordeni 077160, România

NOTARIAT POPESTI
Notar
4.4
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94FW+6X Popești-Leordeni, România
+40 21 794 6972
notariatpopesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alesya emi
Alesya emi2 ani în urmă
Recomand!Punctuali,rapizi si responsabili.Sunt multumit de serviciile lor.
Calc One
Calc One2 ani în urmă
De la mine nota 10. Atmosfera frumoasa și servicii de calitate. Respecta programările, chiar dacă este aglomerat. Recomand oricui.
Alin Carson
Alin Carson2 ani în urmă
Din pacate la acest birou notarial sunt foarte aglomerati si nu poti obtine o programare intr-un timp rezonabil. In plus din cauza aglomerarii lor, nu mai au disponibile toate serviciile, initial mi s-a spus ca ma pot programa peste 2 luni pentru deschiderea unei succesiuni si in 5 minute s-au razgandit si mi-au spus ca defapt nu cred ca vor mai prelua nici peste 2 luni succesiuni. Asta in conditiile in care discutasem cu ei de cateva luni si nici nu s-a pus problema ca vom mai vedea daca se vor ocupa de succesiuni. Poate ca atunci cand erau 2 notari serviciile lor erau ok, din pacate acum nu mai sunt. Sa discut cu tine din luna februarie si sa imi spui ca ma ajuti cu mare drag pentru o succesiune, iar apoi cand am toate actele gata sa imi spui sa astept 2 luni si apoi sa sun sa vad daca te-ai mai eliberat ca sa ma ajuti cu o succesiune, mi se pare lipsa de profesionalism!! Dezamagitor!
Anamaria Tapu
Anamaria Tapu2 ani în urmă
Recomand cu drag !Punctualitate si seriozitate!
Lavinia T
Lavinia T2 ani în urmă
Extrem de flexibili, foarte ușor de comunicat cu ei, foarte rapizi în răspuns. Am avut contact cu ei de 3 ori pentru diferite situații (transcrieri, declarații) și au fost super din toate punctele de vedere. Își respecta programările, se poate plăti cu cardul. Recomand cu încredere!
Catalin Nichita
Catalin Nichita2 ani în urmă
Un notariat la care profesionalismul este pe primul loc. Pentru solutionarea unei spete ceva mai alambicate, am fost sunat de 5-6 ori pentru ca actele de care aveam nevoie sa iasa asa cum trebuie. La sfarsit am mers doar sa semnez, totul fiind exact asa cum am discutat. Ii recomand cu caldura!
Andreea Ghinea
Andreea Ghinea2 ani în urmă
As vrea sa va multumesc inca o data pentru ajutorul pe care mi l-ati oferit in achizitionarea casei. Toata tranzactia, pornind cu promisiunea si pana la contractul de vanzare, a decurs perfect. Informatiile au fost complete. Pe langa intrebarile pe care eu le-am avut, dl notar chiar mi-a furnizat si alte informatii foarte utile la care nu m-as fi gandit. O generatie tanara foarte competenta dpdv profesional. In plus, atmosfera din birou este foarte primitoare.
Madalina Nicolescu
Madalina Nicolescu2 ani în urmă
Promptitudine si profesionalism. Recomand
Locații recomandate