/Iasi/Notar

Urban Casa Iasi

Strada Armeană nr 14, Iași 700259, România

Urban Casa Iasi
Notar
5
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H7Q+7F Iași, România
+40 751 680 884
urbancasa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nistor Alexandru
Nistor Alexandru2 ani în urmă
Rabdare, profesionalism, perseverenta si lista ar mai putea continua. Asta am vazut eu la oamenii astia, dornici sa ajute. Desi am avut multe pretentii si s-au lovit de situatii neprevazute, nu au abandonat si au reusit. Nu am simtit nici o clipa ca o fac pentru bani sau din obligatie. E frumos sa mai vezi si oameni care o fac din placere, dezinvolt si atat de bine. Recomand, apelati cu incredere!
Geo Drone
Geo Drone2 ani în urmă
O agenție extrem de dedicata, au avut follow up dupa încheierea contractului de închiriere și s-au ocupat în mod activ de remedierea tuturor situațiilor semnalate.
Recomand.
Cocieru ana-maria
Cocieru ana-maria2 ani în urmă
Recomand colaborarea cu Urban Casa cu agentul Iulian dar si colegii lui. Acestia au fost foarte promti, serviabili si profesionisti, mi- au gasit solutii si au rezovalt cu brio toate situatiile aparute pana la finalizarea tranzactiei.
Echipa este de incredere si foarte aproape de client!
Multumesc pentru colaborare!
Bogdan Molocea
Bogdan Molocea2 ani în urmă
Am fost extrem de multumit de serviciile domnului Iulian. A fost foarte corect, serviabil, disponibil si dispus sa ajute cu tot ce a putut si ii multumesc pe aceasta cale. Felicitari pentru flexibilitate si profesionalism!
Francesco Cercaci
Francesco Cercaci2 ani în urmă
Recomand cu încredere!
Tot ce înseamnă Urban Casa Iași înseamnă profesionalism. Am decis sa colaboram cu ei pentru achiziționarea unei locuințe finalizată într-un bloc nou. Provocarea nu era ușoară dar cu ei totul a fost ușor.
Serviciu de calitate maxima.
Alex Cucos
Alex Cucos3 ani în urmă
Experienta, transparenta si viziune de viitor, in intampinarea dorintelor clientului - cu acest sprijin profesionist , echipa aduce casa potrivita la clientul potrivit. Si asta, cu mult devotament si muuulta rabdare... Multumesc, Urban Casa! Multumesc, dl. Iulian!
Ploton Maria Iasmina
Ploton Maria Iasmina3 ani în urmă
Profesionalism la cel mai înalt nivel! Angajați bine pregătiți, tot ce a trebuit sa fac a fost sa le explic ceea ce imi doresc. S-au ocupat de tot, am găsit exact ce voiam cu ajutorul lor. Recomand cu încredere, un serviciu de calitate!
Bogdan Panainte
Bogdan Panainte3 ani în urmă
Urban Casa Iasi = Profesionalism 🏆
Am colaborat cu ei pentru achiziționarea unei noi locuințe si totul a fost usor si simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa le explici ceea ce dorești sa achiziționezi iar ei se ocupa de restul:
- căutarea locuinței perfecte
- acte / programare la notar
- sfaturi despre modul de plată, etc.
Tot respectul meu pentru tot timpul acordat sa-mi găsesc locuința perfectă.
Locații recomandate