/Ialomita/Notar

BIROU NOTAR PUBLIC ION TRAIAN

Calea București 54, Urziceni 925300, România

BIROU NOTAR PUBLIC ION TRAIAN
Notar
2.8
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PJ7R+72 Urziceni, România
+40 243 254 360
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vlad Irimie
Vlad Irimie2 ani în urmă
Claudia matei
Claudia matei2 ani în urmă
Vai de capul vostru! Am avut nevoie de o declaratie și nu ați vrut sa mi o dați ! Ești prea josnic pentru un notar , nu îți faci treaba de niciun fel și nici nu ai ce sa cauți acolo ! Du-te la Rosal , acolo e locul tau, nu la notariat ! Alta data sa știi cum sa te comporti cu clienții, nu ca pe mahala ! Vai de viața voastra de oameni nesimțiți , Nu va recomand de niciun fel !
Geti
Geti4 ani în urmă
Cel mai prost notariat din Urziceni.Notarul are o atitudine sfidatoare si un vocabular care lasa de dorit. NU RECOMAND...NOTAR INCOMPETENT..
Veronica Nefiru
Veronica Nefiru4 ani în urmă
Cel mai prost notariat din Urziceni.Notarul are o atitudine sfidatoare si un vocabular care lasa de dorit. NU RECOMAND...NOTAR INCOMPETENT..
Nicu dragomir
Nicu dragomir5 ani în urmă
Cel mai prost notariat .recomnd sa il evitati
Alin Sava
Alin Sava6 ani în urmă
Un notariat plin de tampiti, Imi trebuia un acord notarial de la bunicul meu pentru desfiintarea casei batranesti si construirea alteia noi pe baza contractului de intretinere iar ei l-au convins ca vreau sa ii daram casa si sa il dau afara. In momentul de fata am casa ridicata aproape la gata dar nu pe locul bunicului, el fiind convins ca am vrut sa ii fac rau dupa cum au spus tampitii aia.
Elena sarchisian
Elena sarchisian6 ani în urmă
Cel mai prost notariat din Urziceni. Au refuzat sa faca o procura. Cum vreti sa avanseze Romania cu astfel de oameni care refuza sa evolueze.....Sa nu face ti drumul de pomana pana la acest notariat......
Aurel Zanfir
Aurel Zanfir2 ani în urmă
Notarul are o atitudine de parca altul ca el nu mai e,dacă-l intrebi ceva zici cai ceri bani asa de strofocat e. IN CONCLUZIE NU-L RECOMAND NICI DACĂ AR FACE ACTELE PE GRATIS.
Locații recomandate