/Hunedoara/Notar

STOICA ELENA

Bulevardul 1 Decembrie 1918 Bl.4, Deva 330086, România

STOICA ELENA
Notar
2.3
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VWH3+P4 Deva, România
+40 744 614 526
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Radu steolea
Radu steolea2 ani în urmă
Secretara extrem de aroganta, am lăsat actele urmând să revin a doua zi la ora 12. Am așteptat afara până la 12.30, iar în momentul în care am intrat mi s-a spus sa revin peste câteva ore, întrucât n-a fost timp să-mi facă o amarata de împuternicire. NU recomand !!!
I
I2 ani în urmă
-636374638 de stele

Jalnic. Patetic. Dezgust si dezumanizare.
Nu asa se comporta “profesionistii”.
In frunte cu toate secretarele care umilesc clientii, impreuna cu notara.
Jalnic!!!
M F
M F2 ani în urmă
Regret ca sunt multe note negative pentru ca din experienta mea sunt pe nedrept. Am avut o impartire de proprietate si notariatul si-a facut treaba perfect dar primaria nu si culmea a aruncat vina pe notariat. Am rezolvat cu primaria pentru ca era vina lor. Da, imi place, sunt profesionali chiar daca pentru unii mai sensibili poate fi un neajuns. Eu vin din Bucuresti unde nimeni nu are timp sa iti zimbeasca ci strict isi fac treaba. Aici din ce vad lumea asteapta sa ai rabdare cu toti cu ce are fiecare de discutat si in schimb altii sa stea cu orele la coada si nu e normal. Notariatul este expeditiv, iti face actele si altul la rind. Daca nu ar fi asa atunci tot noi am comenta ca stam prea mult. Deci....daca vreti sa nu pierdeti timpul aiurea si profesionalism atunci e perfect la acest notariat.
Marius cires
Marius cires4 ani în urmă
Servicii notariale de calitate
Dima Atanasov Dima
Dima Atanasov Dima4 ani în urmă
Bun f bun!!
Dutu Florin
Dutu Florin4 ani în urmă
Foarte dezamagit de atentia personalului doamnei notar.
Tanya K
Tanya K5 ani în urmă
Notarita Stoica Elena din Deva trateaza clientii ca pe niste inferiori. Azi m-a poftit afara din incinta ptr ca mai voiam sa pun inca o intrebare dupa ce secretara mi-a explicat o formalitate, pe motivul ca acum avea EA de lucru cu ele. Adica cu 3 secretare. Clientii afara! Nu pot intelege astfel de comportamente arhaice. Dar pardon: de la arhaici asteptam arhaisme. Se vorbeste urat despre comportamentul acestei persoane vis-a-vis de clienti. EVITATI-O!!!!!
Roland Bartha
Roland Bartha2 ani în urmă
Doamna notar Stoica Elena se comportă foarte urât cu clienții îi tratează ca pe niște inferiori , nu o să mai revin niciodată la dânsa.
Locații recomandate