/Giurgiu/Notar

Birou Notar Public

Birou Notar Public
Notar
2.9
79 recenzii
8 comentarii
+40 21 460 3396
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalinul
Catalinul2 ani în urmă
Foarte buni. O experienta de nota 10. Caracterul baiatului din fata este exceptional . Voi reveni aici de fiecare data .
Marina niyibizi
Marina niyibizi2 ani în urmă
Recomand din suflet! Am aflat cu o zi inainte ca pentru a trece granita, as avea nevoie de procura. La recepție m-a intampinat un domn ft amabil, inarmat cu rabdare, care mi-a explicat ca sunt multe acte in lucru, dar a fost foarte empatic, m-a rugat sa-i dau actele pentru a face copii/redactarea procurii si sa revin peste 2h. Am revenit si totul era deja ptegatit, am intrat la Dna notar, am semnat si rezolvat totul in aceeași zi.
Andreea -
Andreea -2 ani în urmă
Foarte buni!
Baiatul din fata a fost amabil si a facut in 10 minute copii ale unor documente.
Nu ma asteptam sa rezolv atat de repede cu actele, felicitari!
Alexandra Ada
Alexandra Ada2 ani în urmă
Super profi, nota 10 pentru băiatul din fata. Cu multa răbdare mi-a explicat ce documente am nevoie pentru o vânzare de apartament. La câteva zile m-am dus fără programare și mi-a verificat actele.
Anemone Luca
Anemone Luca2 ani în urmă
Recomand din suflet acest notariat, Laurențiu a fost mai mult decat serviabil, profi și receptiv la nevoile noastre. Am vândut un apartament și as reveni pentru orice alta situație întâlnită la acest cabinet notarial cu drag!
Lorena L
Lorena L2 ani în urmă
O parte din personal este amabil, dar o parte nu! Casierita pe langa faptul ca nu emite facturile/bonul fiscal conform celor transmise, are si bunul simt de a pleca in pauza de masa si a lasa clientul sa astepte pentru greseala ei.

Lipsa de profesionalism!
Alexandra Alexandru
Alexandra Alexandru2 ani în urmă
As da o minus stea, sunt jalnici si nesimțiti,sun cu o zi inainte sa intreb daca ma pot ajuta cu 2 declaratii( anexa 12) la telefon mi se spune ca da si sa ma prezint a 2 a zi cu documentele,la receptie multa forfota ,un domn se ocupa de 2 clienti si isi dădea ochii peste cap imediat ce puneai o intrebare ,vine si randul meu dau actele mă programează pt a 2 a zi pentru semnare dar totusi spune ca nu crede ca este corecta declaratia ,ii zic ca asta am gasit pe net si am printat si daca se poate sa ma ajute cu declarația corectă, ironic intreaba si ce sa mai fac ?? Merge sa faca o copie dupa un act si la întoarcere imi zice ca nu ma poate ajuta , am rămas scoata de lipsa de profesionalism si bun simt ,nici macar o explicație, am cerut explicații pentru situatie si nu aveau nici macar un stres , am mers la un alt notariat unde am rezolvat imediat. Evitati , acolo nu sunt oameni!
Cristian Ofiteru
Cristian Ofiteru2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism. La receptie nu te asculta, ei stiu mai bine decat tine ce vrei. Intr un final dupa ce intelege ce vrei si si da seama ca nu poate raspunde iti spune ca nu poti avea o consultatie telefonica cu notarul, doar fata in fata. Nu recomand!
Locații recomandate