/Constanta/Notar

Bratu Daniel Dumitru

Bd. Lapusneanu A., 72, Constanta, Constanta, 900196, Constanța 900178, România

Bratu Daniel Dumitru
Notar
3.2
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JQM+2V Constanța, România
+40 241 693 230
notarbratudaniel.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Bratu Daniel Dumitru
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dima anca
Dima anca245 zile în urmă
Preturi nesimtite, triple fata de alti notari . Stai cu orele chiar daca esti programat .
Nu voi mai calca pe acolo.
Andreea Barbu
Andreea Barbu336 zile în urmă
Ora 10:30 (notariat care apare deschis de la ora 9) , o doamna care este acolo dar ea lucrează la redactare și nu poate oferi nici o informație . Atât notarul cât și doamnele secretare vin după ora 11:30 , 12
Mihai Apostiu
Mihai Apostiu1 an în urmă
Multă lume, dar doamna secretară a reușit să rezolve problemele in timp util.
Bogdan Ocheșel
Bogdan Ocheșel4 ani în urmă
Bun gasit.
Cu bucurie si pretuire aduc multumiri domnului profesor universitar Bratu Daniel Dumitru, pedagog extrem de apreciat si respectat in cadrul Universitatii Andrei Saguna - Constanta, Facultatea de Drept si Stiinte Juridice. De -alungul stagiului de pregatire domnul profesor ne-a daruit din experienta domniei sale, ajutandu-ne pe noi studentii sa parcurgem materiile de specialitate. Avand sansa sa imi desfasor o parte din stagiul de practica la biroul notarial BRATU DANIEL _ DUMITRU, domnul profesor fiindu-mi tutore, am fost placut impresionat de nivelul de profesionalism al echipei din cadrul cabinetului domniei sale .
Va sunt recunoscator stimate domn profesor Bratu Daniel Dumitru .
Cu stima, Bogdan Ochesel - student
INGINER DIPLOMAT CRISTIAN RANGU
INGINER DIPLOMAT CRISTIAN RANGU4 ani în urmă
Domnul Notar Public, Lector Univ. Dr., BRATU DANIEL - DUMITRU a reprezentat pentru cariera mea universitara un adevarat etalon al perfectiunii, cunoscand un profesor cu calitati exceptionale, cu o vocatie didactica si universitara de mare valoare si care mi-au marcat viata si cariera universitara in cei 4 ani de studentie la Universitatea " Andrei Saguna " din Constanta. Facultatea de Drept si Stiinte Administrative.
Cursurile de " DREPT CIVIL 1. SUCCESIUNI si LIBERALITATI ", " DREPT CIVIL 2. CONTRACTE SPECIALE " de la nivelul anului III de facultate, dar si cursul de " LEGISLATIA si STATUTUL PROFESIILOR JURIDICE " de la nivelul anului IV de facultate, mi-au consolidat o pregatire universitara juridica solida, care ma ajuta in activitatile practice pe care le desfasor in domeniul juridic si care vor constitui un fundament important pentru admiterea la concursurile nationale juridice din acest an la care doresc sa candidez (admiterile la INPPA si INM).
Cursurile predate de catre domnul Notar Public, Lector Univ. Dr., BRATU DANIEL - DUMITRU au fost cele mai valoroase din toata perioada facultatii, elementele valoroase de teorie fiind imbinate armonios cu impresionante studii de caz si aplicatii practice care au constituit un bogat prilej de a acumula o viitoare experienta juridica la cel mai inalt nivel.
Seriozitatea cu care se desfasoara cursurile, calitatea actului educational, actualizarea la zi a informatiei si aplicatiile practice au constituit o valoare atat pentru mine, cat si pentru toti colegii mei de sectie si nu numai.
Am cunoscut un om minutat, un caracter deosebit si un prieten cu care doresc sa colaborez in viitor in domeniul juridic, fiind onorat de acest statut privilegiat.
Ca notar public am cunoscut un profesionist desavarsit, un specialist de mare valoare, dedicat profesiei, minutios si corect , de aceea va invit cu mult drag sa apelati cu caldura ori de cate ori aveti nevoie de ajutorul si sprijinul unui Notar Public cu adevarat valoros si implicat profesiei, un om serios si integru.
Ii multumesc domnului Notar Public, Lector Univ. Dr., BRATU DANIEL - DUMITRU pentru experienta universitara, profesionala si de viata cu care m-a inzestrat si ii doresc mult succes in toate activitatile profesionale.

Cu aleasa consideratie,
Diplomat Inginer CRISTIAN RANGU
Dumitru toma
Dumitru toma4 ani în urmă
Inalt profesionalism, alaturi de un respect si o atitudine deosebite fata de persoana din fata sa, atat ca notar, cat si din postura de cadru didactic universitar. Este o persoana care ASCULTA, INTELEGE, AJUTA si RESPECTA ! Cauta-l pe BRATU DANIEL DUMITRU si vei avea sansa sa cunosti un OM SI UN PROFESOR! SUCCES !!!
Valentina Munteanu
Valentina Munteanu4 ani în urmă
Un adevarat profesionist, un om de calitate si nu in ultimul rand un profesor desavarsit care impartaseste din experienta acumulata, studentilor care pasesc pe acest drum.Felicitari pt.tot ceea ce faceti!
Traiesc Gandind
Traiesc Gandind2 ani în urmă
Om de isprava....recomand cu încredere....
Locații recomandate