/Cluj/Notar

Mariana Buta Și Daniela Iorga

Calea Dorobanților 6, Cluj-Napoca 400000, România

Notar
3.6
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCX+FQ Cluj-Napoca, România
+40 264 430 037
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ienei Csongor Attila
Ienei Csongor Attila3 ani în urmă
Doamna notar a avut răbdare și a pus întrebări adiționale pentru a înțelege pe deplin situația prezentată, ulterior a dat dovadă de cunoștiinte notariale pentru a oferii sfaturi in legătură cu soluționarea problemei.
Adrian Nedelcu
Adrian Nedelcu4 ani în urmă
Au fost ok până au primit banii. După au tot amânat termenele și au fost destul de nepoliticoși la telefon.
Luky luciano
Luky luciano4 ani în urmă
Totul OK.
Andreea Csiki
Andreea Csiki5 ani în urmă
Am fost azi sa ma interesez de antecontract si opinie notariala cerute de banca pentru cumparare imobil cu credit ipotecar. Am fost la notarii Muresan intai unde arata high class si vreo 10 oameni care asteptau cu rabdare, apoi la notarii Repede unde toti erau ocupati si am reusit intr-un final sa aflu ce documente am nevoie. Cand am intrebat de preturi au zis ca voi afla cand voi veni cu vanzatorii sa aducem actele sa le depunem si ca apoi sa venim iar pentru semnat antecontractul. Nu mi-a placut asta asa ca m-am dus si peste drum. Acolo doar 2 oameni asteptau. Imediat am fost bagata in seama de fetele de la receptie si dusa imediat in biroul doamnei Iorga. Desi era ocupata, mi-a raspuns la toate intrebarile si mi-a spus si preturile, plus multe sfaturi. Mi-a dat cartea de vizita si a zis sa trimitem actele pt antecontract pe email si ne va programa pt a veni cu actele in original la semnat. Mi-a placut asa ca am decis sa colaborez cu ea pt urmatoarele 3 saptamani sau mai multe. Sper sa-mi ramana aceeasi parere pana la sfarsit :)
Alexandra Fretian
Alexandra Fretian8 ani în urmă
Nu recomand!!! Am fost programata la ora 8, si dupa jumatate de ora de asteptare in zadar, doamna Iorga tot nu a aparut.

Noroc cu asistentele, care erau destul de amabile si au pregatit documentele, asa incat doamna Iorga doar sa-si puna stampila, dupa ce isi face somnul de frumusete...
Diana Pop
Diana Pop2 ani în urmă
Doamna Iorga a dat dovada de profesionalism,s-a deplsat la locuinta mamei mele,pentru a semna o imputernicire .Onorariul este decent,avem nevoie in Clujul acesta si de notari,avocati etc. pt cazuri sociale speciale nu numai de cei care vor numai sa faca profit.Recomand
Timotei Campean
Timotei Campean2 ani în urmă
Recomand
Agneta Silaghi
Agneta Silaghi2 ani în urmă
Locații recomandate