/Cluj/Notar

VASILESCU ILEANA

Strada Libertății 2, Turda 401185, România

VASILESCU ILEANA
Notar
5
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HQ9M+CM Turda, România
+40 264 313 442
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps VASILESCU ILEANA
Scrie o recenzie
Paul Rusu
Paul Rusu1 an în urmă
Mocan Simion Daniel
Mocan Simion Daniel2 ani în urmă
Un notar foarte bun, chiar ii pasa de oameni care trec pe la ea. Au fost si cazuri cand am nevoie de clarificari/informatii daca pot sau nu face anumite contracte, mi-a raspuns cu placere si rabdare oferind solutii alternative.
Alexrider1983
Alexrider19833 ani în urmă
Profesionalism,promptitudine,respect.
Iuliu Kiraly
Iuliu Kiraly3 ani în urmă
R R
R R4 ani în urmă
Acoperisuri verzi Odú
Acoperisuri verzi Odú2 ani în urmă
Doamna notar Vasilescu este o persoana foarte amabila, corecta informand ambele parti asupra unor riscuri ascunse, aloca timp si resurse pentru formularea actelor astfel incat ele sa reflecte realitatea si sa ofere protectie legala in aceasi masura ambelor parti.
Pentru unii poate pare enervant ca solicita acte suplimentare referitoare la istoricul de achizitii al unui imobil de ex pentru o tranzactie de vanzare cumparare , dar prin aceasta masura de precautie se pot evita problemele ulterioare pentru cumparator ca sa se trezeasca varat fara voia lui in procese ca cumparator de rea credinta sau asemenea probleme.

Referitor la maniera de comunicare a doamnei notar pot afirma ca in ciuda faptului ca am avut de a face cu tranzactii intocmite de notari din toata tara nu am mai gasit o atitudine asa de amabila, corecta si chiar disponibilitatea de comunicare prealabila prin mail inclusiv verificare de acte, indrumare etc.
Dupa clarificarea actelor, clauzelor programarea pe care o face este o programare de business: daca a zis ora 9 atunci la ora 9.00 deja suntem la masa doamnei notar.
Daca ar exista un premiu "cel mai bun notar al Romaniei" cu siguranta ar putea candida cu succes pentru asemenea titulatura.
Aceasta recenzie se bazeaza pe 5 colaborari cu doamna notar realizate in ultimii 3 ani, si de fiecare data avem parte de aceeasi precizie si corectitudine.
Ice Buble
Ice Buble2 ani în urmă
Corectitudine si rabdatoare. Multumesc ca inca mai exista astfel de oameni in romania!!
Alexandra denisa
Alexandra denisa2 ani în urmă
Locații recomandate