/Cluj/Notar

Certificat Energetic Rapid Cluj

Certificat Energetic Rapid Cluj
Notar
5
29 recenzii
8 comentarii
+40 722 485 865
certificatenergeticrapid.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Sterescu
Diana Sterescu2 ani în urmă
Ii recomand cu drag. Profesionisti, respecta ceea ce isi asuma si s-au miscat extrem de repede. Am obtinut certificatul a doua zi ( in prima parte a zilei).
Ana-Maria Țibre
Ana-Maria Țibre3 ani în urmă
Îl recomand pe d-l ing. Alin Toduț, pentru receptivitate, profesionalism, promptitudine, raportul calitate-preț. Totul la superlativ! Apelați cu încredere!
Clusterul de Industrii Creative Transilvania
Clusterul de Industrii Creative Transilvania4 ani în urmă
In sfîrșit, ceva care a mers bine: sunat, comandat, rezolvat! Preț ok, inginer foarte fain, acte făcute ca la carte, repede și fără bătăi de cap. Merci de colaborare! Păcat că nu mai am o casă, v-aș mai chema o dată!
Lucian V
Lucian V5 ani în urmă
Foarte prompt, certificatul primit corespunzator si au reusit sa il aduca cu o zi mai devreme de termenul stabilit. 100% promptitudine si profesionalism
Emil Moldovan
Emil Moldovan8 ani în urmă
Foarte rapid, mi-a placut ca daca termenul de predare a fost sambata, atunci sambata mi-a dat certificatul, nu m-a facut sa astept pana luni. Omul e supersimpatic si profesionist, are toate aparatele posibile si masoara el, nu se uita numai dupa CF si ce acte mai aveam acolo. Avea si cel mai mic pret din cati am sunat, am si fost circumspect la inceput din cauza asta, dar a meritat, omul si-a facut treaba ţais. Recomand.
Buhi San
Buhi San9 ani în urmă
Am avut nevoie de un certificat energetic si am apelat la domnul ing. Todut Alin. A fost foarte promt, amabil, rapid, telefonic am stabilit intalnire pentru ziua urmatoare pentru a putea efectua masuratorile necesare ale apartamentului in cauza. In doua zile a fost gata deja certificatul energetic. Pe aceasta cale doresc sa-i multumesc pentru servirea impecabila si rapida. Apelati si dumneavoastra cu incredere la serviciile dansului.
Brutus Brutulica
Brutus Brutulica9 ani în urmă
Am apelat la aceasta firma pentru un certificat energetic la un apartament. Totul a decurs asa cum am stabilt la telefon. Au facut masuratorile , mi-au raspuns la toate intrebarile si mi-au dat certificatul la data promisa. Recomand cu incredere!
Delia Marca
Delia Marca2 ani în urmă
Promptitudine, amabilitate, profesionalism si preturi decente. Recomand cu tot dragul!
Locații recomandate