/Bucuresti/Notar

BIROU NOTARIAL NURCIU MARIANA

Strada Locotenent Gheorghe Negel 29, București 061344, România

BIROU NOTARIAL NURCIU MARIANA
Notar
4.4
56 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3G5+5R București, România
+40 21 320 4414
notariate.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Camelia300 zile în urmă
Profesionalism, rapiditate, amabilitate. Revenim, sigur, și cu alta ocazie.
Laura Ionescu
Laura Ionescu2 ani în urmă
Am fost si sunt multumita de servicii. Doamna notar este foarte draguta, la fel si restul echipei
Mai putin o doamna foarte inalta si blonduta, ce are un ton impertinent, m a resunat de 3ori ptr o programare si refacerea unor acte, si m a tras la raspundere pe motiv ca sunt primul client care se intoarce cu probleme la acte. Ptr mine nu a fost o problema actele, a fost o problema doamna in sine cu un ton foarte impertinent, care mi a lasat dezgust. Imi parerau ca exista oameni de gen care strica lumina unei societati. Daca vin la notar vin ca si client, achit serviciile vin la program. Nu sa fiu tratata cu dispret!
Mihai R
Mihai R4 ani în urmă
Doamnele sunt foarte amabile si profesioniste. Am trimis actele necesare prin email, apoi m-am prezentat la sediu cu originalele si am ridicat actele. Totul s-a rezolvat in 10 minute.

Recomand!
Mihaela P
Mihaela P4 ani în urmă
Multumesc foarte mult pentru promptitudine. Singurul cabinet notarial unde nu a trebuit să mi fac programare si nu am fost nevoită să revin in alta zi. Merg la aceste doamne de câțiva ani...si nu am fost dezamăgită niciodată. Va multumesc!!!
Cristian negrila
Cristian negrila4 ani în urmă
Am rezolvat problema avută rapid, cu acte trimise pe mail, cu draft trimis ca sa verific, apoi semnat la ora si ziua convenită. Super mulțumit! Toată stima.
Magdalena Matei
Magdalena Matei2 ani în urmă
- Nu citesc actele cazului respectiv și scriu în draft de contract lucruri care coñtrazic flagrant ceea ce era stipulat în promisiunea bilaterala de vânzare cumpărare și în contractul de predare a imobilului, care se făcuse cu.mai.mult de 4 luni inainte de semnarea contractului.
- întârzie f mult redactarea, chiar dacă au primit toate actele pe e - mail
- notarul nu e disponibil pentru clarificări (sau nu a ajuns inca la birou, sau e ocupat) astfel că după 6 ore am reusit sa discut, chiar daca rugasem de la primul.apel să fiu sunata când se poate,
-notar recalcitrant la orice discuție
-notar care obligă la obținerea unor acte suplimentare, complet.inutile în cazul de fata, implicând costuri și alocări de timp suplimentare.
Un notar trebuie să fie o persoana care sa analizeze fiecare caz in parte și sa solicite acte cu discernământ în funcție de caz.
Sper ca roboții din viitor care vor fi creati pentru a încheia acte notariale să fie mai bine programați decat acest notar😂
NU RECOMAND. Am făcut până acum o multime de acte notariale și niciodată nu am avut vreo.problema cu.notarul. Mergeți la alt notar!!!
Julius Schenk
Julius Schenk2 ani în urmă
Profesionalism și promptitudine aici se scriu cu litere majuscule. Am putut trimite documente pe Whatsapp, mi-au fost pregătite și în mai puțin de ora au fost gata de ridicare.
Recomand biroul notarial tuturor care au nevoie de servicii de calitate in timp scurt sau nu au timp sa stea la cozi.
Mihai finariu
Mihai finariu2 ani în urmă
Jos pălăria, 15 min. a durat sa imi faca procura depunere declaratii online la ANAF si access in SPV (spatiu privat virtual) pt firma
Sebastian Ungureanu
Sebastian Ungureanu2 ani în urmă
Am reusit sa rezolv o problema simpla rapid si eficient, cu siguranta voi apela si pe viitor la acest cabinet notarial.
Locații recomandate