/Bucuresti/Notar

BIROUL NOTARIAL LIBERALIS

Sos. Salaj, 1-3, Bucuresti-Sector 5, Bucuresti, 051891, București 052034, România

BIROUL NOTARIAL LIBERALIS
Notar
3.2
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C35G+3R București, România
+40 21 423 1628
notariatpublic.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–18
Marți: 10–16
Mirecuri: 10–16
Joi: 10–16
Vineri: 10–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Stoian
Elena Stoian2 ani în urmă
Recomand cu sinceritate să apelați la alt notar.

Vă mulțumesc pentru legalizarea și, desigur plata, a 11 pagini goale dintr-un document, fără a înștiința dinainte că dvs. așa procedați în biroul dvs. notarial! După cum bine știți și dvs., astfel de documente se pot legaliza extrăgând exclusiv paginile cu înscrisuri, cu această mențiune din partea notarului și este perfect legal. Aveți un mod foarte neplăcut de a vă exercita profesia!

P. S. Am ales acest birou notarial din simplul motiv al proximității (aproape de zona în care mă aflam la acel moment). Regret că nu am acordat atenție evaluării date de clienții precedenți.
Claudiailies2005
Claudiailies20052 ani în urmă
Am consultat acest notar pentru o succesiune. La momentul intalnirii s-a intamplat sa nu am toate actele necesare dar mi-au spus sa ma ocup sa le obtin. In plin proces de obtinere a actelor i-am sunat sa ii rog sa ma lamureasca pentru intocmirea unui document, moment la care mi-au spus ca nu putem merge inainte intrucat ei au distrus documentatia pe care o preluasera de la mine in scopul intocmirii succesiunii. Consider aceasta o lipsa de profesionalism si nu recomand acest notar.
Robert Rosca
Robert Rosca4 ani în urmă
Astepti la coada si cand iti vine randul aștepți din nou sa copieze documentele altor persoane! Nu aveti bani de două copiatoare?
Andra Lazar
Andra Lazar5 ani în urmă
Cei mai serioși din domeniu. Este de ani de zile notariatul familiei. Actele sunt perfectate și puse la punct. Fără greșeli de structură, de typo sau greșeli gramaticale precum la alte birouri notariale unde se face muncă de mântuială - noi muncin nu gândim.
Mishu mishu
Mishu mishu5 ani în urmă
Desi programul este pana la ora 16.00 doamnele nu au dorit sa dea nici macar informatii la ora 15.30 🙄
Cleut Cleut
Cleut Cleut2 ani în urmă
Personal slab calificat, lipsa de profesionalism...pentru o greseala de a lor am asteptat peste 6h..legate in 3 sedinte sunat si programat in prealabil...nu se poate lucra cu astfel de oameni! Imi pare rau...e prima data cand fac o recenzie de genul! Nu recomand!
Tudor Constantin
Tudor Constantin2 ani în urmă
Recomand cu încredere..
Personal atent și eficient.
Te ascultă cu răbdare și oferă explicații necesare.
Dudi's toys
Dudi's toys2 ani în urmă
Nu recomand sub nicio forma.
Căutați alt notar!!!
Locații recomandate