/Bucuresti/Notar

LUX ET JUSTITIA Societate Profesionala Notariala

APARTAMENT 47, SOSEAUA COLENTINA, NR. 51, BLOC R11, SCARA 2, PARTER, București 021162, România

LUX ET JUSTITIA Societate Profesionala Notariala
Notar
3.7
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F46J+8J București, România
+40 21 243 3633
luxetjustitia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Feraru Nicolae
Feraru Nicolae2 ani în urmă
Se lucrează foarte rapid si eficient cu acest birou notarial. Raspund prompt la telefon si online. Recomand
Carmen Latif
Carmen Latif2 ani în urmă
Am facut programare prin email, il aveam deoarece am mai interactionat, am trimis actele, astazi cand am ajuns la ora programata, procura era redactata, am citit o, a fost in regula, semnat, achitat, foarte multumita. La fiecare interactiune aceleasi servicii si aceeasi satisfactie am avut. Felicitari! Recomand cu toata inima.
Elena Zamfir
Elena Zamfir2 ani în urmă
Foarte seriosi si amabili în a ne ajuta cu situația pe care trebuia să o rezolvăm. Am rezolvat totul la sediu în termen foarte scurt, am fost îndrumați despre fiecare pas pe care trebuia să îl facem. Recomand cu căldură!
Oana Urzi
Oana Urzi2 ani în urmă
Sunt foarte obraznici și nerespectuosi cu clienții care le calcă pragul. Este atât de multă concurenta pe piața, încât nu va onoreaza acest comportament. Nu recomand!!!
Marian porojan
Marian porojan2 ani în urmă
Program de lucru ? Este o gluma macabră . Nu poți avea pretenția la seriozitate când nu se respecta programul . 9:20 sun nu răspunde nimeni , sun la 9:30 la fel , ajung la 9:40 văd program de lucru de la 9:30 sun la interfon nimeni , sun Sibiu la telefon la fel . Concluzia o trageți singuri . Plec la 10:00 sa caut alt notar că nu inspira seriozitate aici .
Florina calciu
Florina calciu4 ani în urmă
Un birou notarial in care profesionalismul si bunul simt primeaza. Intotdeauna am apreciat locurile in care esti primit pe baza de programare, rezolvand problemele in mod civilizat, asa neexistand riscul de a astepta o ora sau doua la coada. Timpul nostru este pretios si nu merita sa-l pierdem aiurea. Recomand!
Daniela Stoiu
Daniela Stoiu2 ani în urmă
Cele mai proaste servicii notariale întâlnite în ultimii 10 ani. Ca sa ma explic putin, aceste lucruri care spuneți ca nu sunt in regula trebuia sa le vedeți cu cel puțin 2 săptămâni în urma De când ati primit toate actele. Nu sa ne țineți blocați si tot la 3 zile sa solicitați cate ceva. Cred ca asa era corect.
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko2 ani în urmă
Servicii excrecabile de notariat. Doamna notar este absurda, exces de zel.
Locații recomandate