/Bucuresti/Notar

Notariat Justus - Societatea Profesionala Notariala JUSTUS

Calea Floreasca nr 27, București 014453, România

Notariat Justus - Societatea Profesionala Notariala JUSTUS
Notar
3.8
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F442+46 București, România
+40 21 314 5404
bnpjustus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Corneliu Dobrota
Corneliu Dobrota2 ani în urmă
Am lucrat doar cu doamna Ilinca Nistor ca notar al acestui cabinet. Am fost placut surprins de excelenta comunicare dar si de profesionalism.
Alexandru Ilie
Alexandru Ilie6 ani în urmă
Timp de asteptare mare - ex: 1 h pt 2 pagini, pentru un act aditional care nu necesita corecturi. Greseli majore de redactare pe draft - de identificare imobile s.a. Timp mare de raspuns la intrebari adresate pe mail, solicitari carora nu s-a dat curs, omiteri de clauze si lipsa interes pentru consiliere. Daca mergeti sa semnati un contract aici, mergeti cu un avocat ca sa verifice ce trec ei acolo.

LE Nota: review-ul nu are legatura cu faptul ca s-a respins un dosar, exemple concrete:
- la semnarea actului aditional nr 2 (2 pagini) am dat ok-ul pe draft si am asteptat 45 de minute in sala sa vina dna notar sa semneze si sa putem pleca;
- nu s-a trimis niciodata un draft mai devreme de vineri seara, desi aveam semnarea promisiunii luni; asta s-a intamplat de 2 ori;
- am cerut miercuri pe mail includerea a 3 clauze/termeni, iar cand a fost trimis draft-ul nu era inclus niciunul si era prea tarziu; in ziua semnarii ne-am trezit ca una dintre clauze nu poate fi inclusa (ati muncit si dvs degeaba la draft-uri si noi (partile) nu puteam semna fara aceste clauze).
Navras Nav
Navras Nav6 ani în urmă
Vreau sa va multumesc pentru serviciile dumneavoastra !
Impreuna cu sotia mea am achizitionat un apartament cu doua camere, prin programul prima casa, in urma cu 2 saptamani, iar toata tranzactia, incepand de la promisiune pana la vanzarea finala a decurs perfect.
Vreau de asemenea sa le multumesc celor doua doamne notar si dl. notar pentru ca desi I-am stresat cu intrebarile, au avut amabilitatea si mi-au raspuns prompt la fiecare intrebare.
Cu stima si respect !
Luca Iordanescu
Luca Iordanescu6 ani în urmă
Lucrez de peste 3 ani cu BNP Justus si intotdeauna am fost tratat foarte bine iar actele mi-au fost concepute cu maxima diligenta si consideratie. Recomand atat pentru acte corporate cat si pentru tranzactii personale. Oameni seriosi, deschisi si bine pregatiti.
Tufis alexandra
Tufis alexandra2 ani în urmă
O echipa foarte bine pregatita si foarte draguta! In special doamna notar Iuliana Diaconu am fost foarte multumiti de dansa am primit consiliere si sustinere. Recomand cu toata increderea!
Alex Popa
Alex Popa2 ani în urmă
Nu doar ca o semnare de 15 minute a durat 3 ore pe ceas, dar in acest timp nu ni s-a oferit nici macar un pahar cu apa.

Raspuns: ma confundati, semnarea a avut loc la finalul anului trecut si am stat in sala doar eu si cealalta parte timp de trei ore, nicidecum povestea cu socrii si vecinii. Cat despre dozator, nu imi amintesc sa il fi vazut, poate vorbim despre birouri diferite din moment ce va gandeati la o alta semnare..
Ca sa nu credeti ca am dat review-ul cu rea-vointa, atașez și o imagine din time-line google maps in care se poate vedea clar cât am stat la biroul dvs.
Wrs Private
Wrs Private2 ani în urmă
Din punctul mei de vedere. Slab pregatiti. Te incurca
Stanescu Mario
Stanescu Mario2 ani în urmă
Cea mai proasta locație de notar public...timp de așteptare exagerat de mare(2 ore la fiecare intalnire), pentru 2 hârtii ne au plimbat 2 săptămâni pe la dansii, din cauza ca au inteles gresit si le au redactat eronat...iar pentru aceasta greseala am taxa din buzunarul meu. Nu va recomand absolut deloc!!!
Locații recomandate