/Prahova/Muzeu

Muzeul Sării din Slănic Prahova

Strada 23 August 19, Slănic 106200, România

Muzeul Sării din Slănic Prahova
Muzeu
4.5
328 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6WMP+PX Slănic, România
+40 244 240 961
muzbioph.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Simona Neagu
Simona Neagu2 ani în urmă
Personal amabil dar muzeul este mic,are puține exponate.Mă așteptăm să găsesc expuse bucăți de sare de diferite culori,modele.
Sorin Popescu
Sorin Popescu2 ani în urmă
Un muzeu micuț despre istoria prelucrării sării, prevazut cu ochelarii 3D pentru o excursie virtuala în salina. Ghidul îți face o prezentate frumoasa. Un minus taxa foto 10 lei și taxa filmare 50 lei! Se pare ca unele muzee refuza sa le faci lobby gratuit.
Punctul pe i
Punctul pe i2 ani în urmă
O incursiune dinamica in exploatarea sarii din Slanic. Punctul forte il reprezinta incursiunea virtuala 3D in istoria Salinei Slanic.
O experienta ce merita incercata, atat pentru parinti, cat si pentru copii.
Recomand sa vizitati acest muzeu al sarii!
Dutu Tincuta
Dutu Tincuta2 ani în urmă
Recomand!
Ghidul a fost drăguț și ne-a explicat istoria sării.
Căcateaipefațamea
Căcateaipefațamea2 ani în urmă
Pt o sumă modică se pot vedea și cunoaște lucruri sau activități pe care poate nu le-ai fi știut. Recomand a fi vizitat 👍👏
Aannca Anca
Aannca Anca2 ani în urmă
Slăbuț, mă așteptam să văd mai multe detalii despre sare și mai multe monstre, miniaturi sau machete cu locuri de unde se extrage sarea. Mi-a plăcut filmulețul văzut cu ochelari despre extragerea sării, cu toate că am văzut în ceata că sau aburit lentilele din cauza măștii.
Nadia Pamfiloiu
Nadia Pamfiloiu2 ani în urmă
Clădirea este fermecătoare, în vechiul stil al conacelor românești. Înăuntru... surpriză! O combinație de vechi cu tehnologie! Istoria sării expusă prin intermediul unei mese interactive, iar la final, o călătorie istorică virtuală extraordinară în 3D, în salină, unde poți participa la extragerea sării! Și costă doar 5 lei! Merită din plin să fie vizitat! 6 lei de persoană!!!
Dreams Keeper
Dreams Keeper2 ani în urmă
Un muzeu mic si interesant. I interiorul muzeului sunt expuse documente si reconstituiri privind istoria prelucrarii sarii la Slanic, unelte si utilaje ale vremii, cristale de sare diverse, planse geologice ale zonei, precum si date despre flora si fauna din zona. Intr-una din incaperile de la etajul muzeului a fost reconstituit biroul camarasului.
Locații recomandate