/Iasi/Muzeu

Muzeul Municipal "Regina Maria" - Iași

Strada Zmeu 3, Iași 700400, România

Muzeul Municipal "Regina Maria" - Iași
Muzeu
4.5
392 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H5W+V8 Iași, România
+40 332 408 185
muzeulmunicipalreginamariaiasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: 10–17
Duminică: 10–17
Scrie o recenzie
Vasilica Sava
Vasilica Sava2 ani în urmă
Am fost și la deschiderea oficială, acum citiva ani, acum am prezentat rezultatele pasiunilor femeilor din Societatea ortodoxa a femeilor române, cărți, cu diverse teme, picturi, cusături, tricoturi.
Muzeul este activ, cu o conducere eficientă!!!!
Succes pe mai departe!!!!
Horia Aldea
Horia Aldea2 ani în urmă
Interesanta expoziția permanentă, dar și expoziția de artă japoneză.
A Ioan
A Ioan4 ani în urmă
Un muzeu la inceput de drum intr-o cladire de patrimoniu recent restaurata si consolidata. Exponatele sunt puține in acest moment, dar de valoare, majoritatea aparținând unor colectionari privati sau altor instituții ale statului. Aici se organizeaza diverse evenimente culturale inclusiv zilele Iasului. Si personalul este unul deosebit si primitor. Recomand cu caldura.
Carmen Holbanel
Carmen Holbanel2 ani în urmă
A fost o experiență plăcută. Am mai fost la Muzeul Municipal la puțin timp după ce a fost deschis. L-am găsit cam... gol. Prin încăperi erau niște panouri cu fotografii din Iașiul de altă dată în oglindă cu fotografii făcute recent, și o încăpere dedicată d-lui Grumăzescu. Inyrarea era gratuită. Acum am rămas foarte acut surprinsă. În cei câțiva ani cât nu am mai trecut pe acolo, s-a schimbat vizibil. Săli pline cu manechine îmbrăcate tematic, piese de mobilier și decorative dobândite prin donații, achiziții sau parteneriat cu alte muzee din țară. La parter este o expoziție despre viața din orașul din secolele trecute, când orașul era un târg cu multe bresle, populație formată din multe nații care conlocuiau armonios (armeni, greci, evrei, țigani, lipoveni, etc). De asemeni este prezentata și viața la curțile boierești. Etajul este dedicat familiei regale, în special reginei Maria. Vă recomand, este interesant. Prețul biletului este modic, 3 lei pt pensionari și 5 lei pt restul vizitatorilor. Felicitări colectivului, care a făcut un salt uriaș înainte.
Veronica Averio Ionescu
Veronica Averio Ionescu2 ani în urmă
Muzeul relativ nou, deschis cu exponate deosebit de interesante și atent selecționate de echipa managerului Aurica Ichim- doctor în istorie.
Cu o tematică diversă dedicată exclusiv Iașului, ca si capitală istorică, o vizită la acest muzeu nu poate fi decât un regal pentru orice vizitator.
Radu Mesnita
Radu Mesnita2 ani în urmă
Poartă de călătorit înapoi în timp, în Iașul sec. XIX, cu un ghid nemaipomenit.
Beatrice D
Beatrice D2 ani în urmă
Un muzeu "mic" care merita vizitat. Excelenta portretizare a Iasului de alta data!
Alice Lazar
Alice Lazar2 ani în urmă
Un loc frumos, recent renovat, exponate interesante. Am avut sansa sa vad si o expoziție temporara de gravura de mari pictori.
Locații recomandate