/Harghita/Muzeu

Muzeul De Aragonit Corund

DN13A 1469/b, Corund 537060, România

Muzeul De Aragonit Corund
Muzeu
4.3
122 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F5R9+8F Corund, România
+40 745 627 914
visitharghita.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Hybri22
Hybri222 ani în urmă
Un muzeu micuț dar care e făcut mare de ghid, dl. Zoltan. Foarte pregătit și talentat, ne a fascinat cu poveștile locului, o experiență pe care am plasat-o în top 3 experiente pe care le-am avut în circuitul nostru. Omul sfințește locul!
De văzut după și Dealul Melcului
Roberto Puiu
Roberto Puiu2 ani în urmă
Din pacate, asa cum am mai spus si in alte recenzii, la unele obiective turistice care sunt date si promovate ca puncte de atractie, nu sunt deschise. Ajungi acolo dupa ce "bati" km, si gasesti inchis, iar pe poarta, geam sau usa, afisat unu-doua numere de telefon. Numere pe care daca incerci a le apela, ori nu raspunde nimeni, ori spune ca nu poate ajunge... Asa am patit eu la Corund. 07.09.2021, ora 11.
Cornel Buhociu
Cornel Buhociu2 ani în urmă
Ne-a fost ghid o doamnă în vârstă care din ce ne-a spus dânsa nu stă permanent acolo. Am fost așa de captivați de prezentarea doamnei încât nu am făcut nicio fotografie.
Marius Dumitru
Marius Dumitru2 ani în urmă
Un loc foarte frumos. Ne-a fost prezentată istoria aragonitului de către un domn foarte pasionat. Daca ajungeți în zona, merita sa va rezervați o jumătate de oră și să vizitați acest muzeu. Biletele costă 5lei de persoană.
Camelia Visan
Camelia Visan2 ani în urmă
O experiență deosebita pentru iubitorii rocilor și ai poveștilor de demult...nu ratați vizita la mina de aragonit de peste drum,ea va completa toate informațiile transmise de ghidul devotat.
Boghean Alexandru
Boghean Alexandru2 ani în urmă
Unic, de fapt e o expoziție. Trebuie sunat la numărul de telefon afișat.
Adrian Radu
Adrian Radu2 ani în urmă
Am ramas plăcut impresionat de exponate și mai ales de explicațiile (povestea Aragonitului) oferite de persoana care a făcut posibila vizitarea acestui muzeu. Va recomand cu căldură muzeul.
Corina Prodan
Corina Prodan2 ani în urmă
E un muzeu făcut prin contribuții private, nu este subordonat Muzeului Județean Harghita, este mic, dar are în el o istorie întreaga.. Ceva deosebit... Când ajungeți acolo, nu ezitați sa îl vizitați
Locații recomandate