/Covasna/Muzeu

Muzeul "Haszmann Pál" Múzeum

330, Cernat 527070, România

Muzeul "Haszmann Pál" Múzeum
Muzeu
4.8
786 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X288+GF Cernat, România
+40 267 367 612
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Comanescu Cezar
Comanescu Cezar2 ani în urmă
Spatiu deosebit cu exponate variate de la tehnica agricola la o deosebita colectie de aparate de radio, tv si chiar gramofoane. Colectia de sobe din fonta dezvaluie varietatea de forme, design si utilitate, majoritatea fiind realizate in zona Ardealului. Cateva case traditionale secuiesti completeaza colectia deosebita la are au acces xei care trec pragul acestui muzeu in aer liber. Pretul bileltelor este unul accesibil si merita fiecare banut.
Andrei Dan
Andrei Dan2 ani în urmă
O colectie impresionanta, de la utilaje agricole la sobe si aparate radio.
Laurentiu Scintee
Laurentiu Scintee2 ani în urmă
Un loc de care am aflat întâmplător, dar odată ajuns acolo am rămas uimit și fascinat de ce se afla expus acolo! Cea mai mare colecție de utilaje agricole, unele chiar în buna stare de funcționare și nu numai.....o colecție minunată de obiecte ce au aparținut oamenilor din acea zona a țării. Felicitări celor care întrețin locul!
LukasMusicMan
LukasMusicMan2 ani în urmă
Un loc minunat, exponate binișor conservate. Din tot ce este acolo se poate face lejer vreo 3 muzee pe care sa le poți vizita în 2-3 ore. Per total recomand
Valentin Mezo
Valentin Mezo2 ani în urmă
Un muzeu perfect pentru o călătorie înapoi în timp, cu o diversitate mare de obiecte și mașini agricole foarte bine păstrate. De apreciat și căsuțele secuiești ce se regăsesc pe domeniu și care dau o notă aparte muzeului. Recomand măcar 5 minute de relaxare la umbra marelui tei din curte.
Carmen Mitu
Carmen Mitu2 ani în urmă
Foarte multe obiecte interesante intr-un spatiu larg, plin de verdeata, prietenos chiar si pe timp cam ploios. Se simte la tot pasul munca intensa depusa cu pasiune de niste oameni harnici si inimosi, buni cunoscatori in domeniile lor, pentru care programul de lucru pare ca nu se termina niciodata. Am ascultat de la ei multe explicatii interesante, povesti ale locului. Recomand.
Andrei Lupu
Andrei Lupu2 ani în urmă
Muzeu al vieții satului format din mii și mii de exponate. Genul de muzeu în care poți zăbovi câteva ore bune, fără sa te plictisești.

Acesta găzduiește pietre funerale, case vechi de câteva sute de ani, îmbrăcăminte, arme, utilaje, sobe, electronice, stupi de albine și multe altele. Uneori, fiind atât de multe exponate, aveam impresia ca ma aflu într-un mare depozit, nicicum într-un muzeu.

Cu siguranță merita vizitat! Eu voi reveni la primăvară, când temperatura va pozitivă.
Lupu Florin
Lupu Florin2 ani în urmă
Foarte multe exponate,foarte frumos aranjate
Locații recomandate