/Constanta/Muzeu

Muzeul Militar Național

Prelungirea Liliacului 7-9, Constanța 900007, România

Muzeul Militar Național
Muzeu
4.4
238 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JXF+X5 Constanța, România
+40 241 674 359
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: 10–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Chirosca
Andrei Chirosca2 ani în urmă
Puteti sa puneti o postare sau un banner cum ca este in renovare. Nu sa vin cu copilul degeaba pana acolo si sa bajbai pe la intrare. Nici macar sigla cu muzeu nu aveti!
Aurel Ciochindel
Aurel Ciochindel2 ani în urmă
Recomandat pentru educarea in spirit patriotic a generatiiilor urmatoare!
Serban Motoiu
Serban Motoiu2 ani în urmă
din respect pentru potentialii vizitatori, de ce afisati ca este inchis pentru renovare ?
Andy Solo
Andy Solo2 ani în urmă
Închis, în renovare. Din păcate nimeni din staff-ul muzeului nu a avut curtoazie sa anunțe aceasta.
Chirita Adrian Costin
Chirita Adrian Costin4 ani în urmă
Dezolant o surpriză neplăcută scrie obiectiv militar dar nu e nimic în plus nici nu arata a muzeu arata mai mult a clădire părăsită NU RECOMAND NIMA NUI decit sa mergi la +ca ca abuzul vine din an in Paști mai bine mergi la escape room
Alex Gaming G B
Alex Gaming G B4 ani în urmă
Este mare si poate fi vizitat pt ca este printre cele mai importante muzee din Bucuresti. Se poate vizita inclusiv exteriorul, muzeul de baza si alte mici cladiri care tin de muzeu.
Razvan-Raul Ivan
Razvan-Raul Ivan5 ani în urmă
Nu multi stiu ca este unic in tara prin specificul sau. Arta militară Dobrogeana este prezentată de către Domnul Director Costin Scurtu intr-o maniera profesionistă, cu pasiune și dragoste față de istorie. Recomand cu mult drag Muzeul Militar Național Regele Ferdinand 1 Constanta!
Monopoly Mann
Monopoly Mann2 ani în urmă
Constanta sta jalnic la capitolul cultura. Astazi, auzind la radio o reclama care indemna tineretul la o vizita,l-am luat pe fi-miu si am mers acolo. Programul(atipic pentru un muzeu) este de marti pana sambata, 10-17, duminica si luni inchis. Cand am ajuns am gasit lacatul pe usa afland ca responsabilii nu se mai sinchisesc sa piarda vremea in weekend pentru ca oricum nu vine nimeni.Exteriorul si curtea muzeului arata desprinse din filmele apocaliptice:geamuri murdare, sparte, lipite cu cartoane sau scotch, tencuiala cazuta, buruieni cat casa, garduri si porti ruginite ce nu au mai vazut vopsea de zeci de ani. Curtea arata precum un cimitir de masini uitat de vreme, murdara si plina de buruieni cat casa... Primul lucru pe care il simte un om normal la cap este repulsia totala, remanenta chiar, ore bune. Rusinos!
Locații recomandate