/Bihor/Muzeu

Casa Memorială Horea

Fericet 517347, România

Casa Memorială Horea
Muzeu
4.8
224 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
FWRR+RV Fericet, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Aurel Nopcea
Marius Aurel Nopcea2 ani în urmă
Un loc incarcat de energie 🙏🌄🏞️
Alina Ghenea
Alina Ghenea2 ani în urmă
Frumos din partea autoritatilor care s-au gandit sa marcheze cumva locul unde a trait Horea si sa fie si usor accesibil. Urmati indicatoarele din DN1R inainte de a ajunge la localitatea Horea. Se urca pe un drum asfaltat destul de ingust, cu pante abrupte si peisaje superbe. Fie doar pentru peisaje se merita sa ajungeti aici. Recomand!
Tiberiu Bociat
Tiberiu Bociat2 ani în urmă
Un loc minunat descoperit recent. Drumul excelent, cu un asfalt impecabil, desi puțin cam dificil din cauza rampelor și îngustimii lui
Alin Nasaudean
Alin Nasaudean2 ani în urmă
Acces din localitatea Horea, drum îngust, dar asfaltat recent. Cine ajunge prin Albac, e păcat să nu urce până sus la casa memorială. Găsiți oameni cumsecade de-ai locului. Peisaj mirific de-ți taie respirația. Zonă puternic ozonată! Recomand cu încredere!
Nina Rosu
Nina Rosu2 ani în urmă
Foarte frumos! Baciul Iosif ,povestește foarte frumos. Merita vizitat!
Adela Varadi
Adela Varadi2 ani în urmă
Doamna care se ocupă de Casa Memorială Horea a fost foarte drăguță.Drumul până acolo pe unele porțiuni cam "spart"....în rest ok.Peisaj de vis.
Adrian C (smilefish)
Adrian C (smilefish)4 ani în urmă
O casuta in memoria lui Horea, in care se pastreaza citeva din vesmintele purtate in vremurile vechi, unelte casnice (inclusiv un razboi de tesut). Actuala casa memoriala este refacuta la ~ 20m de locatia initiala, unde se afla acum o cruce comemorativa.
Peste drum se gaseste Frasinul lui Horea, alt element de legende.
Am avut bucuria ca, desi casa memoriala era incuiata, sa fim primiti de gazde-ghizi copii (probabil stra-stra-....-stranepoti ai eroului Horea) care ne-au descuiat poarta si ne-au explicat cum s-au descurcat mai bine despre exponatele prezente ;)
Annely Zafiu
Annely Zafiu5 ani în urmă
Intr-un peisaj de vis, în vârf de munte, in localitatea Fericet, se află Casa Memorială si frasinul despre care se spune că ar fi fost plantat chiar de Horea.
Drumul a fost asfaltat anul trecut, asa incat se poate ajunge foarte ușor cu masina, din comuna Horea. E drept ca nu au loc 2 masini in acelasi timp, dar circulația în zonă este aproape nulă.
Locații recomandate