/Bihor/Muzeu

Muzeul etnografic - La Fluturi

Sat Chiscau 86, Pietroasa 417365, România

Muzeul etnografic - La Fluturi
Muzeu
4.7
665 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH47+FV Pietroasa, România
+40 259 329 085
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
VirginiaMargareta Iordachescu
VirginiaMargareta Iordachescu2 ani în urmă
Foarte frumos , dacă mergeți la Peștera Ursilor vizitați și muzeul , nu veti regreta .
Angheloiu Cristian
Angheloiu Cristian2 ani în urmă
Un muzeu foarte interesant. Am ramas impresionat de pasiunea acestei familii de a strange atat de multe obiecte de patrimoniu in decursul anilor. Chiar ramai uimit de multitudinea de obiecte. Impresionat este faptul ca intrarea este libera. Oamenii sunt primitori. Recomand cu multa placere vizitarea acestui loc. Este ca o incursiune in timp.
Claudia Poenaru
Claudia Poenaru2 ani în urmă
Un loc impresionant atât prin multitudinea obiectelor dar mai ales prin povestea acestui loc:o familie înzestrată cu pasiune și dăruire lasa în urmă un adevărat tezaur.Aici poti vedea foarte multe lucruri pe care nu le-am intalnit in niciun muzeu vizitat pana acum.Obiecte autentice care spun istoria locului și nu numai...O adevărată călătorie în timp!Muzeul etnografic se află la doar 1 km distanță de Pestera Ursilor, în drum spre aceasta. Acolo veti gasi o doamna extraordinară care va sta la dispozitie cu informatii și puteti achiziționa brățări și lănțișoare specifice zonei Bihor,confecționate chiar acolo,obiecte cu adevărat potrivite pentru un suvenir autentic dar și siropuri și dulceturi preparate în casă. Intrarea este gratis dar la intrare este o cutiuță de donații în care puteți pune cat doriți!Va recomand să-i acordați puțin din timpul dumneavoastra!
Mirela Cojocaru
Mirela Cojocaru2 ani în urmă
În imediata apropiere a peșterii Ursilor, se afla acest minunat muzeu, o colecție extraordinara de obiecte vechi ale culturii noastre. Jos pălăria!
Claudiu Costea
Claudiu Costea2 ani în urmă
Interesant de vizitat! Oameni gospodari care au facut efort sa adune obiecte etnografice. Intrarea libera, dar se pot face donatii. Merita oprit in drum spre Pestera Ursilor.
Marius Viorel Uritu (UMV)
Marius Viorel Uritu (UMV)2 ani în urmă
Super , foarte multe exponate, merita vizitat.
Cristian Bogdan Popa
Cristian Bogdan Popa2 ani în urmă
Interesanta. O frumoasă privire in trecut: se pot vedea masini de epoca, obiecte de uz casnic tradiționale. Nu exista bilet de intrare. Fiecare vizitator poate lasa daca doreste o anumită sumă de bani intr o cutie la poarta.
Adrian Pop
Adrian Pop2 ani în urmă
Muzeu unic în România. O colecție eclectica de obiecte adunate în aceeași locație din dragostea fondatorilor. Întrarea este liber și ar trebui încurajată inițiativa lor.
Locații recomandate