/Timis/Maseur

Cabinet Masaj Terapeutic Dumbrăvița

Strada Țibleșului 13, Dumbrăvița 307160, România

Cabinet Masaj Terapeutic Dumbrăvița
Maseur
5
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6MW+82 Dumbrăvița, România
+40 743 487 241
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicolae Ciocioman
Nicolae Ciocioman2 ani în urmă
Recomand cu încredere si căldura Cabinet Masaj Terapeutic Dumbrăvița!

Terapeut Acupunctura Marica Ramona: profesionalism, sensibilitate, intuiție, energie pozitiva, seriozitate.

Terapeut masaj Yumeiho Thai Sorin Gheta: profesionalism, atitudine pozitiva, determinare, seriozitate, punctualitate.
Cristina Popa
Cristina Popa2 ani în urmă
Sufar de multi ani de dismenoree severa si luam multe pastile de ibuprofen ca sa rezist durerilor! Dupa 4 ședințe de acupunctura am redus pastilele cu 30 %! Mulțumesc Ramona 🙏! Voi continua ședințele pentru că sunt sigura ca ma vei face bine!
Leon Sinescu
Leon Sinescu2 ani în urmă
Intr-un parc de aventura, in urma unui mic accident, am suferit o intidere si la ligament si la muschiul mare de la picior. Am fost la Ramona si dupa tratament m-am simtit mult mai bine. Sunt foarte multumit de ajutor si o recomand cu drag oricui are nevoie.
ANA MARIA Nedelcu
ANA MARIA Nedelcu2 ani în urmă
Waw!
Da, waw!
Am avut cea mai frumoasă experiență în salonul Ramonei. O profesionistă dedicată care m-a făcut să mă simt ca un prunc. Oferă confort, liniște și siguranță. Aștept cu nerăbdare ședințele de masaj.
Raluca Miclea
Raluca Miclea2 ani în urmă
Mă bucur că am făcut acea primă programare. Ramona este un terapeut foarte priceput, pregătit să-ți ofere un tratament potrivit luând în calcul tot istoricul tău medical. Am simțit efecte pozitive încă de la prima ședință și abia aștept să mă reîntorc de fiecare dată.
Alexandra Ghitu
Alexandra Ghitu2 ani în urmă
Personalul este foarte amabil, profesionist si dedicat. Eu am incercat 3 tipuri de masaj: terapeutic, Yumeiho si de relaxare. Cu primele doua mi-am recapatat mobilitatea si am reusit sa scap de o durere crunta de spate, iar in ceea ce privește masajul terapeutic, fara sa exagerez, este exceptional si chiar simti ca ai scapat de tot stresul acumulat pana in momentul acela. E cu atat mai bine bine masajul terapeutic, la final unei saptamani agitate.
George Mitroi
George Mitroi2 ani în urmă
Ramona este un terapeut excelent cu un profesionalism desăvârșit. Înainte să înceapă procedura a dorit să știe istoricul afecțiunilor și ce terapii au fost aplicate. Ramona s-a implicat pe tot parcursul sesiunii iar metodele și procedeele au dat rezultate rapide și pozitive. Abia aștept să revin și o recomand cu drag!
Agnes Maxim
Agnes Maxim2 ani în urmă
Ambient foarte placut. Personal foarte calificat. Exista mai multe feluri de masaje si terapii. M-am simtit foarte bine dupa masaje. Recomand.
Locații recomandate