/Galati/Maseur

Santamia

Strada Saturn, Galați 800334, România

Santamia
Maseur
4.8
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2GH+RC Galați, România
+40 740 568 802
santamia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Hamood
Hamood2 ani în urmă
O cunosc pe Nicoleta Dimofte de câțiva ani. De fiecare data cand am fost la cabinetul ei, am plecat știind mai multe despre mine si despre corpul meu, decât atunci cand am intrat.
Eugen Ene
Eugen Ene5 ani în urmă
La început am avut o mare reținere. In decembrie 2017 am fost diagnosticat cu hiernie de disc,etc, urmând a fi operat după sărbătorile de iarnă. In ianuarie 2018am început tratamentul alternativ la Santamia și după patru luni×2 ședințe au dispărut complet durerile de coloană și membre. In plus, am resimțit starea de bine la nivelul întregului organism. In plus, am căutat să duc un stil de viață cât mai echilibrat. Recomand și altor persoane
Geta Burlacu
Geta Burlacu6 ani în urmă
„Când faci tot ce poţi mai bun, nu ştii niciodată ce miracol apare în viaţa ta sau în viaţa altui om.”
Helen Keller
Pornind de la acest indemn, am putea sa vedem de ce este fericita Nicoleta si familia ei! Pentru ca imparte zambete, dragoste si intinde maini in ajutor oricui are nevoie.Si ce este mai important , e ca o face si ea si Catalin, neconditionat! Pentru ca dorinta lor de a face bine e mai presus de orice! Acolo unde este dragoste si credinta, lucrurile se aseaza foarte frumos! Eu pot vorbi in numele familiei mele, ca intalnirea cu acesti oameni deosebiti am reusit sa intelegem Viata. Cuvintele de multumire nu pot fi niciodata indeajuns! Putem doar sa le dorim sanatate , intelepciune si multa putere de munca!
Iorga Cornelia
Iorga Cornelia6 ani în urmă
Cabinetul Santamia,este un loc in care găsești oameni frumoși și minunați. Este locul in care durerea fizica,sufleteasca, boala sau dependenta își pot găsi o rezolvare. Orice necunoscuta, la intrebarile voastre, isi vor gasi raspunsul cu ajutorul metodelor folosite aici. Experienta de regresie si hipnetoterapie m-a facut sa am mai multă incredere in mine si sa ma simt cea mai importantă persoană.
Recomand cu caldura!
Cuvintele de mulțumire sunt mici, dar știu ca unde exista iubire si credință, rezultatele nu vor întârzia să apară. Multumesc, d Catalin Dimofte!
Natura Pentru Sanatate (CaliVita)
Natura Pentru Sanatate (CaliVita)7 ani în urmă
Acum cateva zile am participat la un worshop de vindecare prin iertare. A fost primul workshop de acest gen - terapie in grup - asa ca am experimentat ceva diferit, amestecat. Am aflat si am invatat lucruri noi, de la Catalin Dimofte, dar si de la ceilalti participanti. Am facut exercitii si meditatii de vindecare, am iertat si am inlocuit sentimentele de vinovatie si rusine cu iubire si recunostinta. Si am aflat cum pot scapa de dependente nocive , in cazul meu, cafeaua. Multumesc, Catalin!
Rozina Valentina Rotaru
Rozina Valentina Rotaru8 ani în urmă
Treceam printr-o perioada atipica, nu stiam ce vreau, cu cei apropiati relatiile nu erau tocmai potrivite si cautam o rezolvare. Catalian a venit cu o sedinta de hipnoza ce mi-a limpezit gandurile, m-a facut sa inteleg unde sunt problemele si ca rezolvarea lor este doar in puterea mea. Cu ajutorul lui si a sedintei de hipnoza am identificat mai usor adevaratele situatii si rezolvarea mi-a parut mult mai simpla. Catalin este foarte rabdator si-ti da o gramada de sfaturi ce ajuta sufletul, mintea si inima. La finalul sedintei am fost linistita, impacata plina de recunostinta!.
Iti multumesc, Catalin, pentru deruirea ta si frumusetea sufletului!
V - G P
V - G P8 ani în urmă
MULTUMESC Catalin Dimofte!
Un terapeut/profesor/indrumator/prieten, cu orizonturi larg deschise, discret si absolut orientat spre solutie!
Ma confruntam cu o durere bizara la un picior, multe probleme la nivelul pielii, relatiile mele interumane erau in "zona crepusculara" si multe alte afectiuni care ma tineau in declin.
Ma simteam doborata de o situaie fara rezolvare. Nimic nu functiona.
Cu sedintele de terapie prin hipnoza Catalin m-a ajutat sa-mi curat organismul, sa obtin claritate mentala, incredere.
Ma simt reconfigurata, am gasit un alt mod de a-mi ingriji sanatatea, chiar viata!
Cristian Varzan
Cristian Varzan8 ani în urmă
La inceputul anului trecut a trebuit sa fac o schimbare majora in viata mea, de la familie la o oras iar asta m-a aruncat intr-o stare cumplita. La sfatul unui bun prieten am apelat la cateva sedinte de hipnoza pentru a sapa mai adanc si a vindeca rani vechi.
Clar nu a fost cum ma asteptam. Hipnoza se aseamana mult cu o stare de meditatie iar terapeutul a avut multa rabdare si tact.
Practic am fost treaz si complet capabil sa imi controlez corpul si mintea, dar experientele traite au fost de-a dreptul uimitoare.
Cu siguranta as recomanda oricui sa incerce asa ceva macar odata. In special pentru cei care nu reusesc sa isi gaseasca linistea interioara.
Locații recomandate