/Prahova/Magazin

Profi Slănic

Bulevardul Muncii 6, Slănic 106200, România

Profi Slănic
Magazin
4
714 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6WJP+PW Slănic, România
+40 372 568 946
profi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 7–21
Scrie o recenzie
Razvan Frîncu
Razvan Frîncu2 ani în urmă
Magazinul cât de cât! Parte din personal ok! Restul doar primitivi! Răutate și prefăcătorie, nu pleci fără să-ți auzi măcar o vorbă! Jalnică conducere!
ILARIAN TENE
ILARIAN TENE2 ani în urmă
Un loc de aprovizionare cu produse alimentare și nealimentare la preturi accesibile pentru toate buzunarele.
Mirela Tanase
Mirela Tanase2 ani în urmă
Este un magazin micuț, pentru ca este într-un oraș cu putina lume. Dar totuși, măcar în weekend ar trebui să fie aprovizionat cu apa etc. Am avut un soc, în momentul în care am întrat în magazin și nu aveau apa decât la 0,500 și alea la limita.
DAN Sitaru
DAN Sitaru2 ani în urmă
Magazin curat și bine organizat. Marfa de calitate la preturi decente. Parcare generoasă.
Stefania Tatar
Stefania Tatar3 ani în urmă
1.Un supermarket incomod(locatie) ca poziționare,având în vedere ca localitatea nu are transport în comun,(nivel de comuna primitiva),,mergi aprox.intre 4÷9 km pe jos!!
Ce poți cumpăra?? Trebuie sa ai și mâini și picioare de "cal"
2.Nu găsești promoții în proporție de 90% de ce??
3.Atentie la data expirării!!! ( se atașează eticheta peste eticheta!!!
4.Nu fac comenzi online ( ????)
Victor Marin Ionescu
Victor Marin Ionescu5 ani în urmă
Un magazin util și așezat unde trebuie, numai bun să-ți umpli sacoșele cu tot ce îți dorește inima, fiindcă magazinul este foarte bine aprovizionat. Am găsit aici o bogată varietate de alimente și băuturi, inclusiv pui proaspeți la rotisor, preparați în fața noastră de o doamnă foarte pricepută! Priceput și atent este și întreg personalul magazinului, care empatizează cu clienții, oferind sfaturi bune cu amabilitate și zâmbetul pe buze. Profi de pe Bulevardul Muncii nr. 6 din Slănic (Prahova) chiar este un magazin de profesioniști, în care voi intra oricând cu plăcere!
Sarbu Stan
Sarbu Stan2 ani în urmă
Magazin improvizat intr-un spatiu neadecvat! Nici clientii, nici salariatii nu cred ca simt vreun confort special aici, nici brandul Profi nu castiga nici o stima in acest spatiu( poate bani!?) Desi la momentul vizitei mele erau 2 -3 oameni inauntru,...vezi: spatii inguste, lumina slaba, tavan care iti ,,sta in cap"!!! Oferta diversa,...si salariati care incarca rafturile cu ravna!
Intri de nevoie, nu ca sa te simti confortabil! Dupa ce ca vechea urbe prahoveana, are un aer prafuit...si uitat de lume, te mai dezamageste si acest magazin,,chinuit" , care vrea sa ajute cu ceva,...dar mai degraba, intristeaza!!!
Costin Eugen B
Costin Eugen B2 ani în urmă
Magazin Profi aflat la intrarea în centrul orașului, pe partea dreaptă a direcției de mers, produse variate, carne proaspătă, produse gătite, băuturi răcoritoare și alcoolice, prețuri de market. Program până la ora 22.00. Era program nonstop însă cu restricțiile determinate de pandemie are program limitat.Aglomerat între 12.00.-12.35
.
Locații recomandate