/Bucuresti/Magazin

Ollie Gang Shop

Strada Blănari 12, București 030167, România

Ollie Gang Shop
Magazin
4.3
179 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4J3+X4 București, România
+40 726 543 128
olliegangshop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Ollie Gang Shop
Luni: 11–20
Marți: 11–20
Mirecuri: 11–20
Joi: 11–20
Vineri: 11–20
Sâmbătă: 11–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vlad Vasiu
Vlad Vasiu2 ani în urmă
Magazinul invizibil, faliment, nimic de gasit, nimic de cumparat.
Neprofesionisti. Am batut tot orasul sa vizitez magazinul si cand am ajuns pustiu…
Hunor T.
Hunor T.3 ani în urmă
Nu am fost in magazinul din Bucuresti, dar pe online am fost intotdeauna servit corespunzator. Customer service exceptional, toale faine, preturi ok.
Marius Cretu
Marius Cretu3 ani în urmă
Fraților faceți ceva cu angajații că o să ajungeți să nu mai vină nimeni. Nu pot avea atitudinea asta scârbită și să te mai și certe că le-ai călcat pragul și i-ai deranjat. La ce am asistat ieri e inadmisibil în orice țară din lumea asta chiar și în Djibouti.
Gurgu Vladimir
Gurgu Vladimir4 ani în urmă
Am mers la acest magazin pentru a-mi cumpara o pereche de pantaloni Carhartt.Am inceput sa ma uit la diverse pererchi iar apoi am fost intampinat de cea mai antipatica persona posibila.Imi tot zicea sa-i spun ei ce caut, ce marime, etc.Eu doar voiam sa vad modelele iar apoi sa incep sa probez.Intr-un final nu mai suportam si i-am spus sa-mi dea o pereche sa probez.Am intrat in cabina am probat pantalonii si erau prea mari.Am iesit si i-am dat perchea de pantaloni inapoi.Nu mai suportam persoana aceea acra si restul de angajati grafarasi skaterasi care ma faceau sa ma simt in plus.I-am spus fetei multumesc si la revedere iar ea m-a ignorat.Am iesit si am plecat dezamagit.Un prieten a avut o experienta similara.In concluzie m-am simtit in plus si m-am simtit de parca i-am deranjat cu prezenta mea acolo.Sa va fie rusine.
Vlad cristian
Vlad cristian6 ani în urmă
De aici imi iau mereu haine sau graffiti . Cel mai bun magazin de acest gen din Romania!
Radu Nicolici
Radu Nicolici6 ani în urmă
Oameni foarte de treaba,produse uimitoare si canapele geniale
GameingRoman
GameingRoman2 ani în urmă
Pentru cei care nu știu, magazinul s-a mutat unde era Kenvelo mai demult, lângă Mega-Image-ul din stația lu' 381.
Vin aici de când eram mic și strângeam bani sa apuc promoția la 100 de lei pt shoesi :) Dvs, Fallen, Supra, Dekul Ollie Gang Shop pe care-l primeai la perechea de shoesi... Spray-urile și Squeez-ărele la care care trebuia mereu sa le facem refill... Bratarile Montana pe care le primeai gratis de la angajații foarte de treaba... Roxana, Alexandra, Barbă și toți ceilalți... Aa Si sa nu uitam de clasicul "Salut" mereu când plecai 😌
Andreea
Andreea2 ani în urmă
Scrie ca este deschis dar mergi degeaba pana acolo. Daca ati pus mesaj in usa, schimbati si pe maps sa nu mearga lumea aiurea.
Locații recomandate