/Timis/Magazin de saltele

Staer Timisoara

Centrul Comercial Alfa, Strada Ardealului nr. 70, Timișoara 300529, România

Staer Timisoara
Magazin de saltele
4.4
138 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P5QR+6J Timișoara, România
+40 747 778 751
staer.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Hanelore Szedlak
Hanelore Szedlak2 ani în urmă
Mobila ok,dar partea cu 15 ron 3 șuruburi....in contextul in care montajul este asigurat de staer...ori asigurați ori nu...?!Mobila este destul de scumpa pentru a include si suruburile zic eu...
Iar atitudinea domnului ce se ocupa de montaj lasa f.mult de dorit...pune mana pe ceva gen o placă f mica desi nu il roagă nimeni....Si ulterior cere bani pt citez "am ajutat la cărat "
Cristian Ene
Cristian Ene2 ani în urmă
Am achiziționat o mobila de bucătărie și sunt foarte multumit de montaj si de cum am primit consiliere in magazinul din Timișoara. Recomand cu încredere.
Atelierul Mamei
Atelierul Mamei5 ani în urmă
Angajatii dau dovada de profesionalism, implicare si multa rabdare. Foarte eficienti cu simularile 3D pentru mobilierul pe comanda. Ne-au cerut dimensiunile si am proiectat mobila in magazin cu electrocasnice incorporate. Multumita de echipa de montaj pentru ca au fost foarte prompti. Noi i-am ales pentru ca mobila este de calitate, ofera transport si montaj gratuit fata de alte firme care te taxeaza pe etaj. Recomand cu drag!
Narcis Pelea
Narcis Pelea2 ani în urmă
Recomand cu foarte mare incredere! Am achizitionat o mobila de bucatarie si un dulap pentru mascarea centralei termice. Sunt foarte multumit atat de calitatea produsului, cat si de profesionalismul si dedicarea echipei din Timisoara. Doamna Ioana si domnul Roland sunt super de treaba! Multumesc!
Simona cristina Hutu
Simona cristina Hutu2 ani în urmă
Recomand cu multa încredere calitate seriozitate și punctualitate.
Catalin Moraru
Catalin Moraru2 ani în urmă
Calitatea mobilei, livrarea si montajul sunt foarte bune. Orice nelamurire sau mica problema sunt rezolvate in cel mai scurt timp posibil, cu profesionalism si cu caldura.
O sa mai apelez in viitor la serviciile firmei.
Simona Sava
Simona Sava2 ani în urmă
Fiți atenți cand cumpărați, ce este expus în magazin cu o anume culoare sau o panza sau o piele ecologice poate diferi ffff mult ca preț daca cereți exact modelul dar o alta culoare sau combinație de materiale. Calculul de acasa nu se potrivește cu cel din târg, vorba aceea...
Daniel Tiron
Daniel Tiron2 ani în urmă
Recomand doar daca vreti sa va carati singuri mobila si vreti sa aflati asta in ziua cand vine mobila si dupa ce ati asteptat 3 luni sa ajunga chiar daca ati platit montaj si transport, si deasemenea recomand doar daca vreti sa vi se sparga parchetul de angajatul de la montaj. Cum a facut, cum n-a facut, exact placa din mijlocul camerei. Coltarul primit e de o calitate indoielnica, si manerele si spatarul pot fi miscate foarte usor cu mana, nu am curaj sa ma sprijin pe ele, o sa pun un afis pe el cand vine cineva pe la mine sa nu ma trezesc cu el facut gramada, patul intradevar e fain si foarte robust, de-aia am dat 2, pentru pat. Aaa, si a veni si incomplet coltarul, mai stau vreo luna si dupa niste pernute care trebuiau sa vina cu restul coltarului.
Locații recomandate