/Ilfov/Magazin de saltele

Previ

Bulevardul Pipera 29 Bis, Voluntari 077190, România

Previ
Magazin de saltele
4.2
218 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G42M+HX Voluntari, România
+40 21 230 8411
salteleprevi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 10–15
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Alina Zevedei
Alina Zevedei2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta la cumparaturi! O doamna blonda, mai purie, ne-a certat efectiv de la intrare, a vorbit peste noi, si-a dat ochii peste cap la orice ii ziceam, in principiu eram niste tampiti fara gust si cam prostuti. A contrazis informatiile de pe site (lasati-ma cu site-ul, va spun eu!). Cireasa de pe tort a fost cand am zis sa mergem sa platim si sa verifice daca are pe stoc ce doream, ca sa tragem masina la intrare, iar dansa a zis ca mai bine cumparam online! Am cumparat online dar NU de la ei.
Am citit abia acum celelalte opinii, m-ar fi scutit de nervi si timp pierdut cititul in prealabil. Macar am vazut ca asa e ea mereu, nu stiu cum de n-o dau afara patronii
A D
A D2 ani în urmă
Mai mult saltele cu/din spuma/latex. Garantie mica... comparativ cu alti producatori sau magazine mari. Modelul recomandat de doamna de acolo era intr-adevar comod si confortabil (strat gros de iarba de mare... cost peste 2000 lei... relativ ok pentru dimensiune, insa garantia... mare minus)
Daniel Ciciu
Daniel Ciciu2 ani în urmă
Un magazin foarte frumos, poti simti saltelele înainte să cumperi. Iti ofera toate detaliile de care ai nevoie, ba chiar mi-au spus si altele de care habar n-aveam. Produse de calitate.
Stan Cristian
Stan Cristian4 ani în urmă
Salteaua din camera copilului este magnet de mucegai. :(
Am dat husa jos, sperand ca se mai poate recupera ceva si reusesc sa spal husa si rezolv problema.
Surpriza, spuma din saltea era plina de mucegai. :|
Banda din mijloc nu este pentru aerisite, asa cum am fost informat, ci este cusuta doar de design . . . .
Ionut-Tudor Stoenciu
Ionut-Tudor Stoenciu4 ani în urmă
Treceam peste comportamentul angajatei daca aveam parte de calitatea italiana cu care se lauda firma, dar spuneti-mi dumneavoastra daca asa trebuie sa arate husa dupa 6 luni de utilizare?! Pe langa toate astea, este normal sa-ti amorteasca spatele dupa 10 minute?
Irina Timcu
Irina Timcu2 ani în urmă
Nu recomand. Doamna care ne-a prezentat saltelele a fost cam acra si a avut grija sa ne specifice ca pentru retur platim o taxa aprox. 50. Dar de fapt ei nu asigura transport in cazul retururilor. Trebuie sa iti asiguri tu transportul iar cel mai ieftin pe care l-am gasit noi a fost 150 de lei. Iar salteaua… dupa 2-3 zile a facut gaura.
Ruxandra Giuglea
Ruxandra Giuglea2 ani în urmă
Produse de calitate și personal foarte amabil
Irina G
Irina G2 ani în urmă
Am avut o experienta buna la Previ inca de cand am fost in showroom. Doamnele de acolo, desi foarte solicitate in ziua in care am fost eu, si-au dat interesul sa se ocupe de clientii interesati si sa le raspunda la intrebari, sa ii consilieze. Am ales o saltea la un pret foarte bun, fiind si in campania de reduceri. Totul a mers foarte lin de la plasarea comenzii in magazin, livrarea a fost facuta in ziua aleasa de mine iar domnul de la livrare a fost extrem de amabil, pornind de la discutia telefonica pt stabilirea orei de livrare si pana la faptul ca s-a ocupat personal de desfacerea pachetului si asezarea saltelei in cadrul de pat. Voi vedea dupa mai multa vreme cum se comporta salteaua insa pana acum nu am decat cuvinte de lauda pentru Previ.
Locații recomandate