/Bucuresti/Magazin de saltele

EKON

Șoseaua Dudești-Pantelimon nr 19, București, România

Magazin de saltele
4.5
2 recenzii
2 comentarii
Indicații de orientare
C5PM+HV București, România
+40 31 630 0576
saltele-ekon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps EKON
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Me An
Me An2 ani în urmă
God level firm. Nu stiu cum sa descriu salteaua si perna pentru ca pur si simplu nu am simtit asa ceva, e super ferma, dar cumva moale, ofera sustinere (adica nu atig suportul de sub) dar in acelasi timp e moale si cu toate ca am pus-o pe arcuri nu se curbeaza la sold. 190x100 SF 20 cm are cam 30 kg, deci nu s-au zgarcit la material, recomand cu caldura firma asta in mod special si latex in general, daca nu ati mai avut o saltea latex (cum nici eu nu am avut) e o experienta diferita tare dar in acelasi timp moale. O sa revin cu completari daca se intmpla ceva rau in timp, dar este super, daca sunteti pe muchie intre memory foam sau latex mergeti pe latex
Cosmin Balan
Cosmin Balan2 ani în urmă
Am luat de la aceasta firma pentru ca salteaua parea sa fie cel mai ok din punctul de vedere al productiei. Problema cu aceasta firma este customer service-ul. Comanda trebuia sa ajunga in 10 zile, la 10 zile am primit mail confirmand ca salteaua este finisata. La 16 zile am sunat sa intreb de ce nu au trimis salteaua, nu stiau ce sa imi raspunda si au zis ca trimit zilele astea. la 20 de zile am sunat din nou sa intreb ce sa intamplat. Mi sa raspund f greu ca a fost o greseala la ei. Aici ma deranjat foarte tare, pentru ca in loc sa isi ceara scuze, au dat vina pe mine ca daca as fi sunat mai devreme in ziua aia, ar fi putut sa trimita salteaua mai devreme.
Am primit intrun final dupa aproape o luna salteaua.
La un pret de 3000 ron salteaua, ma astept la altfel de servicii si atentie asupra unor comenzi.

Am sa editez acest review datorita calitatii saltelei . Desi mau enervat cu faza mai de sus. Am primit husa saltelei mucegaite dar au inlocuit aceasta husa,ceea ce mau facut sami schimb parerea asupra serviciilor. Salteau pot spune ca este de o calitate f buna,dupa o luna de dormit pe ea ,parintii mei sunt f multumiti,mai ales tatal dupa operatie complimenteaza salteaua f mult. Asa ca va multumesc pentru caliate.
Locații recomandate