/Valcea/Magazin de muzica

Staer Ramnicu Valcea

Calea lui Traian 263, Râmnicu Vâlcea 240636, România

Staer Ramnicu Valcea
Magazin de muzica
4.1
170 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
49H7+37 Râmnicu Vâlcea, România
+40 753 117 510
staer.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–17
Duminică: 10–16
Scrie o recenzie
Catalina Neamu
Catalina Neamu2 ani în urmă
Mobila moderna, personal foarte amabil, si montajul a fost impecabil. Recomand cu toata increderea!!!
Ioan Florin Popescu
Ioan Florin Popescu2 ani în urmă
Mobilier pentru gusturi mai fine cam scumpi el dar... merită încercat
Edy si altele
Edy si altele4 ani în urmă
Este un magazin care nu ai ce să vorbești cu fetele de la magazin deoarece nu știe sa dea informații la clienți deoarece am vrut sa mobilez casa mea și au spus ca nu au timp sa vb cu mine ca ele sunt ocupate și sa vin in alta zi .Intrun final am luat de la ABC și sunt foarte mulțumit. Păcat ca ați pierdut 50000 lei.
Costel meres
Costel meres4 ani în urmă
Mergi sa cumperi o mobila pt living care e expusă la un preț de 3400 iar la final ti se spune ca nh poti lua același mix de culori iar in cele din urma ca prețul ajunge pe la 4000 .
Întrebarea mea este cum e posibil sa vinzi ceva pe care nu l ai expus sau sa expui ceva ce nu i de vânzare iar prețul expus sa nu fie real deoarece “mobila e cea veche”.....daca as putea sa dau stele cu minus as face asta
Mirela Oțăt
Mirela Oțăt4 ani în urmă
Am fost si am facut o simulare pentru mobila de bucatarie.Mi-a placut cum am fost abordata si indrumata si cred ca o sa comand mobila in maxim doua saptamani.Preturile sunt bune .Colectivul minunat.Mult succes!
Mihai RMS
Mihai RMS5 ani în urmă
Mobila pe toate gusturile, structura pieselor de mobilier pare una de calitate si rezistenta , dar pal-ul este dublat doar pe jumatate din suprafata lui sau doar la fațadă
Stanculescu Madalina
Stanculescu Madalina2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de Mobila Staer,calitate -pret SUPER OK,personalul din magazin foarte amabil si rabdator cu clienții.
Livrarea si montajul mobilierului a fost facut de o echipa profesionista,foarte atenta la detalii.RECOMAND cu incredere!
Virgil Popa
Virgil Popa2 ani în urmă
Mi se pare că nu au prea luat măsuri, cei care sunt responsabili de foarte multele probleme create de către personalul încadrat la magazinul din Rm.Vâlcea (asta după ce am văzut recenziile celor care au trecut pe aici).
Am fost unul din cei care au avut probleme , începând de la faptul că am comandat ceva și mi s-a livrat altceva, că am așteptat să mi se monteze mobila respectivă (cea neconformă) mai bine de 8 săptămâni și în final să nu mi se pună în fața niște hârtii prin care eu confirmam că și-au terminat treaba. În fine, dacă intru în detalii e urât.
Vă atrag atenția doar că trebuie să fiți mai atenți decât mine, pentru a nu avea problemele mele.
.... Și încă un lucru: Să nu faceți greșeala să plătiți toți banii înainte de a primi marfa. Ve-ți putea păți la fel ca mine. (Plătiți doar avansul, pentru a putea să vă recuperați eventualele daune).
Locații recomandate