/Timis/Magazin de mobila

Viva Facilities

Calea Martirilor 1989 158-160, Timișoara 300777, România

Viva Facilities
Magazin de mobila
5
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6FP+3G Timișoara, România
+40 727 214 444
vivafacilities.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudia Dumitru
Claudia Dumitru2 ani în urmă
Pe 28 am facut comanda pentru birou, pe 29 a venit. Pentru comunicare 10+, pentru livrare 10+! Biroul este solid, de calitate si merita fiecare banut! 😁🖖
Denis
Denis2 ani în urmă
Birou foarte bun din punct de vedere spatiu, calitate, pret si montaj.
Petru C
Petru C2 ani în urmă
Am luat un scaun ErgoHuman. Înainte să-l cumpăr am fost la biroul lor să-l testez. Au fost foarte amabili și mi-au dat toate detaliile. Aș apela din nou la ei în caz de nevoie.
Radu Serbanescu
Radu Serbanescu2 ani în urmă
Am cumparat un "Cadru de Birou reglabil electric Viva Upgrade, Dual Motor (gri)". Am atasat la el un blat de 1500 x 800 x 36 mm. Am lasat cate 65 mm pe laterale, intre marginea blatului si inceputul traversei. Este stabil daca aveti in vedere sa il asezati pe o podea rigida si sa il fixati la cumpana folosind cele 4 talpi ajustabile pe podea. Il folosesc cu 2 monitoare montate pe un brat. L-am setat la inaltimile de 69 si 109 cm.
Departamentul relatii clienti este foarte amabil si util. Cadrul vine foarte bine ambalat, instructiunile sunt ok si un mare plus pentru organizatorul de suruburi, bride si imbus. (In poze, prizele si cable managementul sunt facute de mine)
Va multumesc!
Elena Gianina Bordianu
Elena Gianina Bordianu2 ani în urmă
Am achizitionat pentru companie tot mobilierul pentru vestiare si scaunele necesare pentru productie si birouri. Recomandam Viva Facilities pentru calitate, preturi corecte, gestiune impecabila a clientului. comunicare, livrare la timp si nu in ultimul rand atentie catre nevoile clientului si detalii.
Mihai Chidu
Mihai Chidu2 ani în urmă
O calitate foarte buna a materialelor destinate mobilierului de birotica si inclusiv cele menite in zona de productie. O gama larga de produse si o colaborare foarte buna cu persoanele departamentului de vanzari.
Lavinia Petcu
Lavinia Petcu2 ani în urmă
Produse de calitate, profesionalism și promptitudine. Extrem de amabili, disponibili să îți răspundă la cele mai dificile întrebări și solicitări. Echipa Viva Facilities oferă servicii impecabile. Recomand cu drag.
Nicolae badica
Nicolae badica2 ani în urmă
Foarte serioși, echipa de profesioniști, livrarea in timp mai scurt decât cel discutat , produsele achiziționate sunt de calitate foarte buna ! 🤝
Locații recomandate