/Timis/Magazin de mobila

Partizan Impex s.r.l.

Strada Ardealului 62, Timișoara, România

Partizan Impex s.r.l.
Magazin de mobila
4.2
26 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
P5QV+MQ Timișoara, România
+40 771 431 472
knpl.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru155 zile în urmă
Personal amabil și produse de calitate.Preturile sunt sub medie.Recomand.Felicitari!
Stanescu Roxana
Stanescu Roxana2 ani în urmă
Atitudinea vânzătoarei a fost una neprofesionista. Eram în magazin ma uitam la un coltar cu gandul sa îl cumpar, ceream informații. Intre timp au întrat alți clienți, s-au uitat la același coltar și l-a vandut lor. Asta s-a întâmplat în decurs de 2 min. I-am spus ca eu am fost prima interesata de el și mi-a spus ca nu am zis mai repede ca îl cumpăr. Am rămas cu un gust amar, mi s-ar fi părut normal sa ma întrebe măcar dacă am intenția sa-l cumpăr. Si colac peste pupăză era și ultimul coltar la preț redus. O experienta neplăcută!
Olga Jurjescu
Olga Jurjescu2 ani în urmă
După jumate de an cade brațul de la colțar.... Super tare.... Într-o săptămână mi la reparat. Am suflat ușurată.
Valentina L
Valentina L2 ani în urmă
O gama variata de produse de calitate. Posibilitatea de a-ti alege stofe si culori fara costuri suplimentare pentru client. Personal amabil si profesionist in consilierea clientilor privind alegerea produsului dorit. Am canapea Sydney cumparata de la Partizan Impex de 4 ani. Canapea cu structuria metalica foarte buna. Recomand cu incredere produsele lor.
Mircea Oros
Mircea Oros2 ani în urmă
Am cumpărat luna aceasta din centrul comercial Alfa un colțar si un pat de dormitor la un raport excelent intre calitate și preț. Fetele de la consiliere ,foarte amabile și bine informate. Recomand tuturor cu încredere Partizan Impex .
Ramona Duca
Ramona Duca2 ani în urmă
Update! Dumnezeule, spuneți numai munciuni!!! De ce nu o lăsați așa....aproape uitasem! Despre ce manipulare a oamenilor mei vorbiți??? Si ce produs ca si in catalog??? Produsele dumneavoastra au cedat dupa 3 luni, fermoarele huselor se desfac ...vai si amar...asta la un produs scump....de top. Sănătate la toată lumea!

NU RECOMAND!!! Calitatea produselor livrate în urma comenzii( am optata pentru alta culoare decat cel expus) nu corespunde cu a celor expuse în magazin. Am comandat de asemenea un produs din CATALOG si nu era nici pe departe ca cel descris acolo si a venit si defect, am cerut returnarea lui si mi s-a refuzat pe motiv ca nu au spatiu de depozitare în magazin si nu-i avantajeaza culoarea... intr-un cuvânt NESERIOSI. FERITI-VA DE EI!!!!
DanutzzM
DanutzzM2 ani în urmă
Totul pana la cel mai mic detaliu este de proasta calitate, de la comanda si pana la livrare. Nu recomand nimanui!
Update: ca si un punct pozitiv, dupa aceasta recenzie negativa am fost sunat de catre cineva de la Partizan pentru a fi intrebat ce nu a functionat corespunzator.
Alina Cinteza
Alina Cinteza2 ani în urmă
Recomand cu mult drag produsele de la acesta firma , calitate inainte de toate , am cumparat mai multe produse , sunt foarte multumita.
Tot respectul pentru cum am fost tratata cu toate ca am pus o mie de intrebari .
Multumesc , Partizan Impex !
Loredana Dobreanu
Loredana Dobreanu2 ani în urmă
Canapele de calitate diferite modele si culori ,preturi foarte bune.ai de unde alege ce doresti.Recomand cu drag.
Locații recomandate