/Teleorman/Magazin de mobila

HLADES EUROMOBILI

Strada Palagheni 8b, Mereni 727475, România

HLADES EUROMOBILI
Magazin de mobila
3.3
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M86C+8G Mereni, România
+40 743 753 428
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Popescu dana
Popescu dana4 ani în urmă
Buna ziua. Am făcut mobila de bucătărie la ei in valoare de 3600 euro, sunt total neserioși! Pentru laterale folosesc un pal de proasta calitatea, feronerie ieftina. Am așteptat încă 2 luni de la termenul stabilit pentru a-mi aduce o parte din mobila. Acum... la un an de când au montato mai au de adus ceva elemente dar nu mai răspund la telefon.
Aaaaa... Încă ceva! Nu va lasati măguliți de ce promite și spune d-nul Matei bate mult din gura și prost. E un șmecher până se vede cu banii, apoi greu mai dai de el!
Pentru experiențe neplăcute fugiți de aceasta firma in mod special de accel "domn".
X CRAFT moglan
X CRAFT moglan4 ani în urmă
Salutare tuturor clientilor Hlades si celor care vor sa devina (mai ganditi-va). Sunt client Hlades si va asigur ca a fost o alegere gresita. Am semnat contract pt mobila de bucatarie si usi interioare in casa noastra in iulie 2018 cu data de finalizare contract 08.10.2018. Suntem pe 22.02.2019 si mobila noastra de bucatarie este partial montata (nu avem blat, nu avem rafturi interioare, nu avem montate manerele, chiuveta si hota, nu avem finalizat coltarul de bucatarie contractat), pe scurt au trecut in fuga si au lasat ce au avut la indemana. BANII S-AU ACHITAT INTEGRAL IN DECEMBRIE (atunci au binevoit sa vina cu cate ceva din mobila de bucatarie). De atunci nu mai raspund la telefoane. PT BINELE D-VOASTRA, NU FACETI MOBILA CU HLADES EUROMOBILI.
Cata catalin
Cata catalin4 ani în urmă
Nu va lasati amagiti de fotografiile postate. Folosesc materiale ieftine, feronerie proasta, vopsele de proasta calitate iar imbinarile lasa mult de dorit. Dau lucrarile peste cap si te duce cu zaharelul mult si bine. Pretul este mult, mult peste ceea ce stiu sa faca! Proasta organizare.
Romica Soldan
Romica Soldan5 ani în urmă
Nu știu dacă fac mobila de calitate sau nu dar lasă de dorit la nivel de comunicare! Am fost după o oferta de preț pentru ceva asemănător cu ce am văzut la Mobexpert, m-am gândit ca fiind producători pot obține un preț mai bun decât la comerciant. Am așteptat o săptămână sa ma sune, nu s-au sinchisit, mai apoi am sunat eu, și au zis ca au uitat sa facă oferta, dar ma suna imediat înapoi. După vreo ora, nu mai suna,.... primesc mesaj cu un preț puțin mai mare ca la Mobexpert. Bănuiesc ca au destul de lucru, și sa nu spună "nu" te face sa te lași lipsit! Personal nu as apela a doua oara!
Petronela Manolache
Petronela Manolache5 ani în urmă
Recomand cu incredere firma hlades.sint printre putinii care pot face absolut orice cere clientul.Cei care au de spus o parere alta decit cea adevarata sa mearga la sediul firmei unde intodeauna am gasit intelegere. promptitudine si devotament
Ștefan Manolache
Ștefan Manolache5 ani în urmă
Recomand cu încredere deosebita firma hlades unde se pune atîta suflet in crearea modelelor prototip de mobilier.bravi sinteti cei mai tari și în țară cît și în afara ei
Biomass Source
Biomass Source5 ani în urmă
Ionel Curcan
Ionel Curcan6 ani în urmă
Locații recomandate