/Prahova/Magazin de mobila

Mobila GABXA

Bloc 117 A-B, Strada Malu Roșu 101, Ploiești 100491, România

Mobila GABXA
Magazin de mobila
4
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WXVV+3C Ploiești, România
+40 746 122 413
gabxa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ileana Butu
Ileana Butu3 ani în urmă
Superlativ, de la proiectare pana la execuție și montaj. O echipa de profesioniști, de oameni inimoși, care a știut să-mi transforme visul în realitate. BRAVO!
Chapeau bas, echipa Gabxa!
Gabriela Mihalcea
Gabriela Mihalcea3 ani în urmă
Seriozitate și calitate, servicii ireproșabile, prețuri acceptabile! Îi recomand cu încredere!
Seby mihai
Seby mihai4 ani în urmă
Neserioși si foarte scumpi. Exagerați. Am fost recent pentru a da comanda de un pat pentru copil (200x90) si un dulap cu 2 usi glisante cu o oglinda ( L 160, H 210, adâncime 60 ). Fara pretenții aiurea, culoare alb si verde. A durat 2 săptămâni până am primit răspunsul. Pret 6700 lei. Pai ce mama naibii, e suflata cu aur ?
Doua săptămâni pentru un pret nenorocit, in condițiile in care daca comanda era dată in 15 octombrie, o primeam dupa 10 ianuarie.......
Giovanni D'Andria
Giovanni D'Andria5 ani în urmă
seriozitate din partea magazinul si muncitori! materiale de calitate si preturi avantajoase! foarte multumit! disponibilitate in cautarea solutiilor! Recomand 100%!
Horne Alin
Horne Alin6 ani în urmă
Am facut impreuna pe un soft destept proiectul
Au venit sa monteze. Exact cum mi-am dorit.
Foarte buni baietii. Recomand!!!
Marius Dumitru Vitan
Marius Dumitru Vitan2 ani în urmă
Foarte proasta organizare a comenzilor!
"Preturi de producator
Fabrica proprie si amplasarea strategica ne permit sa oferim preturi competitive."
Fabrica este in Suceava si când suni la ei sa afli detalii in legatura cu comanda ta,de ce nu este gata o anumita "piesa",arunca pe cei de la fabrica(tot a lor)"stati putin...stiti ca...o sa.."
"Livrari rapide
Asiguram livrarea produselor din stoc in 24h si productia in 3-14 zile lucratoare"
Nimic mai fals.
Undeva in a 2 a jumatate a lunii noiembrie 2020 a fost vizita la Gabxa si am încheiat un acord pentru o bucatarie si un dulap mic,s-a finalizat astăzi 26/02/2021.
Dau termene pe care nu le
respecta,nu te instiinteaza daca termenul dat de ei a fost depasit sau sa te anunte macar cu 1-2 zile înainte,ca a voastra comanda mai intarzie.
Dupa 3-4 amanari(2-3 săptămâni+) si multe telefoane, ajung si montatorii,ei angajati fiind,fac treaba buna,dar ce sa vezi?anumite corpuri nu se potrivesc🤦,anumite masuratori au fost luate gresit,de "Sefu".
Urmeaza alte termene,si ce crezi?nici alea nu sunt onorare,este prea mult,nu respecta clientii,adica noi,aia care plătim exact cat cere aceasta firma Gabxa.
Te "agata" cu o suma pe care ei o cer in avans si dupa stai si astepti,cat?cum iti este norocul,am vazut ca sunt si multumiti,dar si in situația mea au fost multi.
Toate astea pentru o bucătărie.
Calitatea lemnului si aspectul sunt ok in raport cu pretul.
Mihaela Stefanescu
Mihaela Stefanescu2 ani în urmă
Colaborez de câțiva ani cu dumneavoastră, tot mobilierul realizat este de foarte bună calitate, materiale, accesorii și montaj de nota 10! Personalul din cadrul magazinului amabil și informat, mi-au oferit soluții ingenioase. Preturile sunt corespunzătoare calității. Vă recomand cu încredere, iar eu voi apela în continuare la serviciile dumneavoastră. Succes!
Andrei Stancu
Andrei Stancu2 ani în urmă
Cea mai neserioasa firma cu care am avut neplăcerea sa colaborez. Au venit acum 1 luna pentru măsurători și deși au spus că în 3 zile trimit oferta de preț, am primit-o după 3 săptămâni și multe insistente. În tot acest timp agentul de vânzări nu a mai răspuns nici la email și nici la telefon.
După 3 săptămâni trimit oferta fara preturi doar pt una din cele 6 camere, cu niste schițe pe care le putea face și un copil in "Paint". Obiectele de mobilier nu erau cele despre care discutasem și nici nu arătau cum am discutat.

In concluzie: am pierdut timpul degeaba cu ei. Daca știau că nu pot face un proiect mai mare trebuiau să spună de la început.
Locații recomandate