/Neamt/Magazin de mobila

Prod Alcar

Str. Dumbravei 10 E, Piatra Neamț 610202, România

Prod Alcar
Magazin de mobila
3.1
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WC29+J6 Piatra Neamț, România
+40 741 120 002
prodalcar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Damian
Raluca Damian2 ani în urmă
Din 2 produse comandate, unul defect, cu o placa rupta si una cu cantul dezlipit. Lucrate urat si cu multiple ciupituri pe margini. Lucrat neglijent. La telefoanele de contact de pe site nu raspund.
LE: Dupa multe incercari am reusit sa-i contactez telefonic. Am reclamat proasta calitate si intr-un final am primit un nou raft. Acesta este OK calitativ. Multumesc!
Conform celui de-al doilea raft primit, ii recomand, dar cu oarece reticenta
Dorinel cocioaba
Dorinel cocioaba3 ani în urmă
Am comandat un dulap cu 2 uși și nu am primit decât parte din spate a dulapului de 2 ori. Fără uși plus o sumedenie de balamale pe care nu le pot folosi.
Bobby bob
Bobby bob5 ani în urmă
Cu cine faceti livrari sunt vai si amar.nu recomand sa faceti plata in avans la cumpararea in mediu online,doua saptamani le au trebuit sa livreze produsul.
T- Rex
T- Rex5 ani în urmă
Nu comandati de la ei, livrare proasta + ca cand mi-a ajuns comanda in loc de suma respectiva era alta suma am returnat direct.
Elisabeta Panait
Elisabeta Panait2 ani în urmă
Este ceva nemaiîntâlnit...Am și eu o reclamație ... Am achiziționat de la Leroy Merlin o bucătărie Delice Sonoma Gri ... Și se pare că ați lucrat la ea în bătaie de joc ... Era beat cine a făcut o ?? Balamalele se dau doua un model 2 alt model ???? Am înțeles că este prețul mic. Dar bătaie de joc ca la voi n am văzut la nimeni ... Să vă fie rușine... Numai spun că toate dulapurile aveau urme de degete negreeee ... Pe camp unde fabricați mobila ??? Cei de la magazin nu au nicio vină.. dar așa se lucrează ??? Plus că aproape toate au avut defecte ... Mă mir cum de mai existați pe piață... Sunteți praf ....
Ioana Bella82
Ioana Bella822 ani în urmă
Cei cu care faceti livrarea sunt varză, de 3 saptamani astept sa-mi ajunga comanda,nici măcar bun simț sa raspunda cineva la telefon nu au curierii
Teta Cretu
Teta Cretu2 ani în urmă
Dulap o usa. Pret bun. Livrare prompta, montaj facil, necesita 2 persoane pentru montaj. Suntem multumiti.
Madalin Costianu
Madalin Costianu2 ani în urmă
Am primit produsul cu probleme, gaurile nu sunt date cum trebuie, iar cel mai important este faptul ca usa are lacul alb sarit.
Locații recomandate